24 / 07 / 2024

Teknoloji Tasarım Merkezi

Teknoloji Tasarım Merkezi

Amasya Suluova Ticaret ve Sanayi Odası ( TSO ) tarafından hazırlanan 'İstihdam Kuleleri' ve 'Teknoloji Tasarım Merkezi" projeleri toplam 632 bin euro hibe desteği aldığı bildirildi...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci "Vaha" isimli proje oldu. 

Mersin'de Kentsel Tasarım Projesi hayata geçiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına “Kent Merkezi Kentsel Tasarım Projesi”ni başlatıyor. 

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Genç Arslan tarafından kuruldu.

Teknoloji Tasarım Merkezi Haberi

Teknoloji Tasarım Merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığında -Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi Ortaklık Hibe Programı kapsamında ki projelerin ön teklif aşamasını geçip hibe almaya hak kazandığını belirten Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu, hibenin yüzde 90'mııı Avrupa Birliği'nden temin edileceğini, yüzde 10'unun da oda bütçesinden karşılanacağını söyledi. 


Tasarım merkezi projesi kapsamında 18-29 yaşa arası en az lise mezunu herhangi bir iş kolunda mesleki yeterliliğe sahip olmadığı için istihdam edilemeyen 80 genç işsize mobilya tasarım, teknolojik makine kullanımı ve pazarlama gibi konularda eğitim vererek mobilya sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamayı amaçladıklarını anlatan Aksu, "İstihdam kuleleri projesinde 18-29 yaşa arası ilçemizde ve bölgemizde bulunan en az lise mezunu herhangi bir iş kolunda mesleki yeterliliğe sahip olmadığı için istihdam...