07 / 05 / 2024

Teknolojiye yön veren istanbulda show yapacak

Teknolojiye yön veren istanbulda show yapacak

Türkiye’yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul’da 5 gün boyunca show yapacak.Tayvan, 3 yıl içinde Türkiye’ye yaptığı ticareti iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Otomotiv üretimi yılın ilk yedi ayında yüzde 18 arttı!

Türkiye otomotiv sanayisine yön veren 13 üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2023 yılının ocak-temmuz dönemine ait üretim ve ihracat adetleri ile pazar verilerini açıkladı.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Dünya Ekonomisine Yön Veren 100 Şehir!

Türkiye’nin ilk uluslararası ekonomi politik dergisi Derin Ekonomi’nin Temmuz 2017 sayısında Dünya Ekonomisine yön veren 100 şehire yer verildi.

İnşaat sektörü dünya ekonomisine yön veriyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dünya ekonomisine yön veren sektörlerin başında inşaat sektörünün geldiğinin altını çizdi. Sözlü "İnşaat sektörünü etkileyen birçok faktör dünya ekonomisini de doğrudan etkilemektedir" dedi.

İnşaat sektörünün hızı genel büyümenin altına indi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerin yer aldığı GYODER Yüksek İstişare Kurulu, gayrimenkul sektörüne ışık tutması amacıyla 2015 yılı 3. çeyrek ekonomik ve sektörel verilerini değerlendirdi.

Türkiye, dünya turizmine yön veren 10 ülke arasında!

Jiva Beach Resort’un Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Doğan, bu yılın verilerine bakıldığında sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da turist sayısının azaldığını belirtirken, "Türkiye, dünya turizmine yön veren ilk 10 ülke arasında. " dedi.

Hilton Worldwide İstanbul'daki portföyünü genişletiyor!

İstanbul Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markasına ait bir otelin açılmasına ilişkin franchise sözleşmesiyle Türkiye’deki portföyünü genişletmeye hazırlanıyor.

Türk yapı sektörünün ihracata katkısı büyük!

Türk yapı sektörünün toplam ihracata olan katkısı aralıksız sürüyor. İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, yapı sektörünün Türk ekonomisine yön veren sektörlerden biri olduğunun altını çizdi.

Kepez'de şehirleşmeye yön verildi!

Nisan ayı meclis toplantısında belediyenin çalışmaları konusundaki istek ve eleştirilere yanıt veren Tütüncü, "Biz göreve geldiğimizde köklü sorunlar vardı. Şu anda Kepez'de şehirleşmeye yön verildi. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Siirt'te 4 köyün ismi değişti!

Siirt'in Tillo ve Kurtalan ilçelerine bağlı 4 köyün ismi İçişleri Bakanlığının onayıyla eski isimleriyle değiştirildi. Valilikten yapılan açıklamada, isim değişikliğinin İçişleri Bakanlığının onayıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsat alındı!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'deki projesi Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsatı aldı. Projenin ikinci adasında ise çalışmaların önümüzdeki günlerde başlatılması bekleniyor. Proje Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor.

Akbank Belek'te Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli satıyor!

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

Teknolojiye yön veren istanbulda show yapacak Haberi

Teknolojiye yön veren istanbulda show yapacak

Türkiye’yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul’da 5 gün boyunca show yapacak. Türkiye’ye yılda yaklaşık 1,6 milyar dolar ihracat yapan Tayvan, 3 yıl içinde Türkiye’ye yaptığı ticareti iki katına çıkarmayı hedefliyor.



İstinye Park’ta 19-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen “Taiwan Excellence Günleri” ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy ile sempatikliği ile herkesin sevgilisi haline gelen eski futbolcu Pascal Nouma’nın katıldığı teknoloji defilesinin yer aldığı görkemli bir törenle açıldı. Tayvan Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Tayvan Dış Ticaret Ofisi (BOFT) girişimi olarak, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA) tarafından gerçekleştirilen etkinliğin açılışına, Tayvan Türkiye Büyükelçisi Yaser Cheng, Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen, Tayvan Ekonomik ve Kültürel Misyonu Ekonomi Bölümü Direktörü Philip J.P. Fan, Tayvan...