15 / 05 / 2024

teknopark istanbul ihale ilanları 2015

teknopark istanbul ihale ilanları 2015

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'ın 4 yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri ihaleye çıktı. Yap İşlet Devret usulüyle 24 ayda inşa edilecek olan projede işletme süresi 25 yıl.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Kanal İstanbul'da yeni ihale! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda hazırlıklar başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Geçişi Demiryolu Hattı'na ilişkin yeni ihale düzenlenecek...

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

Kanal İstanbul projesinde 2'nci ihale yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak tanıttığı Kanal İstanbul projesinde bir büyük ihale daha sonuçlandı. 

Kanal İstanbul projesinde ihale aşamasına gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'un mimari boyutunun hazır olduğunu açıklayan Erdoğan, "Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir" diye konuştu.

Kanal İstanbul için ihale yapılacak mı?

Kanal İstanbul için asıl bir ihale yolu izleneceği, daha doğrusu ihale edilip edilmeyeceği henüz belli olmadı. Rönesans grubunun Kanal İstanbul için yoğun şekilde çalıştığı ileri sürülüyor...

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

teknopark istanbul ihale ilanları 2015 Haberi

teknopark istanbul ihale ilanları 2015

İstanbul Pendik Kurtköy'de Savunma Sanayii Müsteşarlığı'na ait 250 hektarlık alan üzerinde kurulan Teknopark İstanbul projesinde yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri için ihaleye çıkıldı.

Yap İşlet Devret usulü ile 24 aylık yatırım (inşa) süresi de dahil olmak üzere toplam 25 yıllık işletme süresi üzerinden ihale edilecek. İhaleye yönelik döküman 02 Şubat 2015 tarihinden itibaren Teknopark İstanbul A.Ş. Bina, Park ve Arazi Yönetim Müdürlüğü'nden temin ediliyor. İhaleye için son teklif verme süresi 18 Mart 2015 Çarşamba, saat 10:00 olarak belirlendi.


Extended Stay nedir?


Extended Stay, Multi office yatırımcıları için özel olarak geliştirdiği “Extended Stay”; mobilyalı ve konaklamalı ofis/rezidansların, ihtiyaca göre haftalık ya da aylık olarak kiralanabilmesini ve işletilmesini kapsayan bir modeldir.


Otel işletmesi tecrübesi olan bir yönetim tarafından...