05 / 05 / 2024

Teknopark izmir

Teknopark izmir

Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yepyeni bir teknokent konsepti planladıklarını, bu sayede Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi Esenler'de Mehmet Tevfik Göksu, Zekeriya Çoştu, Yunus Kurt ve Esenler Belediyesi ortaklığında kuruldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Talu tarafından açıldı.

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Malatya'ya bir teknopark kurulmalı!

BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, Malatya’nın her açıdan büyük bir potansiyel taşıdığını vurguluyor. Köse, "Malatya’mıza mutlaka bir adet teknopark kazandırılmalıdır" diyor.

Türkiye'den Özbekistan'a teknopark yatırımı!

Türkiye’nin Özbekistan hükümetinin davetiyle başlatmış olduğu teknopark projesi ete kemiğe büründü. Proje için ilk adım, Taşkent’teki 1 milyar dolarlık Olmazor Teknopark ile atılacak.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Tekfen Mühendislik Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

Tekfen Mühendislik Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Pendik'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Can tarafından kuruldu.

Teknopark izmir Haberi

Teknopark izmir

Mevcut fiziki alanlarında yüzde 100’e yakın kapasiteye ulaşan Teknopark İzmir (İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi), ana bölgesinde yapılaşma için düğmeye bastı. Burada bir teknokent konsepti oluşturulması planlanıyor. Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yeni konsept ile Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşımış olacaklarını belirtti. 


10 yılı aşan tecrübeyle, gerek Ar-Ge ve inovasyon ekosisteminde gerekse de teknopark işletmeciliğinde önemli bilgi ve tecrübe sahibi olduklarını söyleyen Yaşar, "Teknopark İzmir 5+ Vizyon Strateji Belgesi’ olarak hazırladığımız doküman ile Türkiye’deki öncü ve rol model olma misyonumuzu geleceğe taşıyacağız. Bu bağlamda, şu anda tam kapasitede olan mevcut fiziki alanlarımızı genişletecek yatırımlarla bölgemizin dinamizmini artıracağız. Kurumsal kimlik yenileme çalışmasını tamamlayarak ekosistemdeki gücümüzü pekiştireceğiz. Bir sonraki adımımızda ise 2 milyon metrekare alan üzerindeki ana...