16 / 05 / 2024

teknopark Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi

teknopark Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi

Sabancı Holding şirketlerinden Kordsa Global Teknopark İstanbul 'da 'Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi' inşaası ve ilgili merkezin kurulumu için 65 milyon TL bütçe ayrılmasına onay verdi.

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günay tarafından kuruldu.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi Esenler'de Mehmet Tevfik Göksu, Zekeriya Çoştu, Yunus Kurt ve Esenler Belediyesi ortaklığında kuruldu.

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bektaş tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi kuruldu!

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Talu tarafından açıldı.

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

teknopark Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi Haberi

teknopark Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi


 Sabancı Holding şirketlerinden Kordsa Global Teknopark İstanbul'da 'Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi' inşaası ve ilgili merkezin kurulumu için 65 milyon TL bütçe ayrılmasına onay verdi. 

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, söz konusu merkezin yatırımı için Ekonomi Bakanlığı'ndan 36 milyon liralık yatırım teşvik belgesi alındığı belirtilerek, "Alınan belge doğrultusunda "öncelikli yatırım" olarak kapsama alınan projemiz, 5.Bölge desteklerinden faydalanacaktır" denildi. 

Kordsa Global ve Sabancı Üniversitesi ortaklığı ile yapılacak olan ve temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek projenin 2016 yılı ilk yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor. 



Ticari...