05 / 05 / 2024

Teknosa 300üncü mağaza

Teknosa 300üncü mağaza

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi...

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

Teknosa'dan bir haftada iki yeni mağaza!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Teknosa 1 hafta içerisinde 2 yeni mağaza açtı.

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Teknosa 300üncü mağaza Haberi

Teknosa 300üncü mağaza

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi


300'üncü mağazasını bugün Mersin Anamur'da açacak olan TeknoSA, bir ay içinde Hakkari, Bingöl, Şırnak ve Ardahan'a da girerek kapsama alanını 81 ile çıkaracak. Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, "15 Mayıs'a kadar daha önce giremediğimiz 4 ile mağaza açacağız. Yılsonuna kadar mağazalarımızı 320'ye çıkaracağız" dedi. Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin temellerini attıklarını söyleyen Oyman, 14 yıl boyunca sektörde liderliği hiç bırakmadıklarını belirterek, "TeknoSA'nın teknolojiyi, Edirne'den Kars'a Sinop'tan Anamur'a Türkiye'nin dört bir yanına götürdü" diye konuştu. Geçen yılı 3 milyar TL'lik ciroyla kapattıklarını anlatan Oyman, bu yıl yüzde 30 oranında büyüme hedeflediklerini açıkladı. Yatırımlara büyük bir hızla devem ettiklerini...