19 / 05 / 2024

TeknoSA amasya

TeknoSA amasya

Türkiye'nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için yatırımlarına devam eden TeknoSA, Amasya'daki mağaza sayısını dörde çıkardı.

TeknoSA'nın Amasya'da 4'üncü mağazası açıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için yatırımlarına devam eden TeknoSA, Amasya'daki mağaza sayısını dörde çıkardı.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Amasya'daki bir fabrikada yangın çıktı!

Amasya'da, süt mamulleri üretimi yapılan fabrikanın kazan bölümünde çıkan ve bitişikteki iki katlı eve de sıçrayarak büyük maddi hasara neden olan yangına, ilk belirlemelere göre buhar kazanının patlamasının neden olduğu belirlendi.

Teknosa Avcılar Pelican Mall'da mağaza açtı!

TeknoSA, Avcılar Pelican Mall'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'da 62 mağaza sayısına ulaştı. TeknoSA tarafından yapılan açıklamaya göre, teknoloji perakendeciliği sektörü şirketi TeknoSA, mağaza yatırımlarını sürdürüyor.

TeknoSA 62. mağazasını Avcılar Pelican Mall'da açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mal l'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'daki mağaza sayısını 62'ye çıkardı.

TeknoSA, İstanbul'da 62. mağazasını açtı!

TeknoSA, Avcılar Pelican Mall'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'da 62 mağazaya ulaştı. TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor.

TeknoSA Avcılar Pelican Mall’da mağaza açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren TeknoSA, son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mall’da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul’daki mağaza sayısını 62’ye çıkardı...

Amasya sokaklarında lale dönemi başladı!

Yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Amasya’da belediye tarafından dikilen 100 bin lale sokakları renklendirdi. Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Kayıp Amasya Lalesi ile meşhur şehirde sokakların lalelerle kucaklaşmasını önemsediklerini söyledi...

Amasya'da 10 bin konutun elektriği çöpten karşılanacak!

Daha önceleri evsel atıkların düzenli şekilde depolanması ve bertaraf edilmesinin büyük problem olduğu Amasya'da "Çöp Gazından Elektrik Üretim Tesisi" tamamlandığında, 10 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Amasya'da 10 bin konutun elektrik ihtiyacı çöpten karşılanacak!

Daha önceleri evsel atıkların düzenli şekilde depolanması ve bertaraf edilmesinin büyük problem olduğu Amasya'da "Çöp Gazından Elektrik Üretim Tesisi" tamamlandığında, 10 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak...

Maraş, Mersin, Amasya, Samsun ve Sinop'ta bazı yerler 1. Derece arkeolojik sit alanı ilan edildi!

Bugün Resi Gazete'de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen yazılı ilana göre Maraş, Mersin, Amasya, Samsun ve Sinop'ta yer alan bazı yerler 1. Derece arkeolojik sit alanı ilanı edildi.

Teknosa İstanbul'da 61 mağazaya ulaştı!

Teknosa, Exxtra konseptindeki 1900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve de 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelindeki mağaza sayısını 61 'e çıkardı...

Teknosa, Akasya Acıbadem AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, Exxtra konseptindeki 1900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelinde 61, Türkiye genelinde ise 298 mağazaya ulaştı.

TeknoSA amasya Haberi

TeknoSA amasya

Türkiye'nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için yatırımlarına devam eden TeknoSA, Amasya'daki mağaza sayısını dörde çıkardı. TeknoSA, Amasya'daki 350 metrekarelik mağazasında hizmet verecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amasya'daki ilk mağazasım 2008 yılında Amasya Kiler'de açan TeknoSA, diğer mağazalarını sırasıyla 2010,2012 ve 2015'te açtı. Kiler, Hastane Caddesi, Merzifon Caddesi ve Park AVM'deki dördüncü TeknoSA mağazası Amasya'daki teknoloji sevenlerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek son teknoloji ürünleri avantajlı fiyatlarla sunuyor. 

Ayrıca, TeknoSA Mobil hat alanlara özel kampanyalar ve TeknoSA'nm kendi ürettirdiği TeknoSA Preo markalı P1 akıllı telefon ve Pwatch da özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor. 


Türkiye...