08 / 05 / 2024

teknosa avrupa mağazası

teknosa avrupa mağazası

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Necil Oyman, “Avrupa’daki fırsatları kokluyoruz. Özellikle Hollanda’dan bir teknoloji zincirini satın alabiliriz. HSBC ile anlaşma imzaladık. Onlar bizim adımıza görüşmeler yapıyor” dedi...

Douglas Avrupa'daki 500 mağazasını kapatacak!

Merkezi Almanya'da bulunan, parfüm ve kozmetik perakendecisi Douglas, koronavirüs salgınının tüketici alışkanlıklarını değiştirmesinin etkisiyle Avrupa'daki 500 mağazasını kapatıyor.

Monster Notebook Berlin'de oyun ve deneyim mağazası açıyor!

Monster Notebook yeni genel merkezinin açılışında açıklamalarda bulunan Monster Notebook Kurucu ve Üst Yöneticisi İlhan Yılmaz, "Avrupa’nın en büyük oyun ve deneyim mağazasını açıyoruz." dedi...

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Decathlon Viaport mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Viaport mağazasını yarın açıyor.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon'un İskenderun mağazası 6 Nisan'da açılacak!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan’da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Simitçi Dünyası yurt dışında ilk mağazasını Hollanda'ya açıyor!

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

teknosa avrupa mağazası Haberi

teknosa avrupa mağazası


Türkiye’deki 294 mağazasıyla Teknosa, Avrupa’yı gözüne kestirdi. Teknosa Genel Müdürü Mehmet Necil Oyman, “Avrupa’daki fırsatları kokluyoruz. Özellikle Hollanda’dan bir teknoloji zincirini satın alabiliriz. HSBC ile anlaşma imzaladık. Onlar bizim adımıza görüşmeler yapıyor” dedi.


ELEKTRONİK perakende sektöründe yabancı zincirler Türkiye’den çekilmeye devam ederken, yerli teknoloji zincirleri Avrupa’yı gözüne kestirmeye başladı. Türkiye’de 294 mağazasıyla hizmet veren Teknosa, gelecek dönemlerde Avrupa ülkelerinden bir teknoloji zincirini satın almayı planlıyor. Teknosa Genel Müdürü Mehmet Necil Oyman, Avrupa’da bir teknoloji zincirini satın almak için fırsat kokladıklarını belirtti.


HOLLANDA OLABİLİR

Oyman, “Türkiye’de hem mağaza yaygınlığı hem de organik büyüme konusunda çember daralmış durumda. Artık Avrupa’da operasyon yapmak istiyoruz. HSBC ile bir anlaşma imzaladık. Onlar bizim adımıza yatırımcı şirketlerle ve bu işi yapan kuruluşlarla görüşmeler yapıyor. Ciddi bir arayışımız var....