19 / 05 / 2024

teknosa hedef

teknosa hedef

Teknoloji marketi Teknosa, 10 yıl içerisinde dünyanın en büyük 3 markası arasına girmeyi planlıyor...

Hedef Yapı konkordato talep etti!

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntı süreç geçiyor. Konkordato talebinde bulunan şirket, yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza attı...

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Konut satışlarında hedef 2018'in ikinci yarısında!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) “Konut Satış İstatistikleri” verilerine göre Türkiye’de 2018 yılının ilk iki ayında 192 bin 972 konut satıldı. Hedef, 2018’in ikinci yarısında, bir önceki yılın rakamlarını geride bırakmak.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hedef Beyt Hotel açıldı!

Pamucak Sahili'nde yer alan Hedef Beyt Hotel Resort&Spa kapılarını misafirlerine açtı. Otelde, Ramazan ayına özel ''7 kal 6 öde'' kampanyası başladı.

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

TeknoSA yeni mağaza açmayacak!

TeknoSA, 2017 yılında yeni mağaza açmama ve 210 mağaza sayısını koruma kararı aldı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, verimsiz mağazaları kapattıklarını söyledi.

İstanbul'da hedef 1.000 kilometrelik metro ağı!

2000 yılında 8.5 kilometre metrosu olan İstanbul, şu anda 150 kilometrelik raylı ulaşım hattına sahip. 156 kilometrelik metro inşaatı ise devam ediyor. Devam eden projelerle birlikte 2019 yılının sonunda İstanbul, 489 kilometrelik raylı sistem ağıyla örülecek. Hedef ise bin kilometrelik metro.

Emlak Konut'ta hedef vadeyi 240 aya çıkarmak!

Vatandaşı kira öder gibi konut sahibi yapmak isteyen Emlak Konut'tan yeni bir kampanya daha. Hedef faizleri 0,70'in altına çekip, vadeyi 240 aya çıkarmak...

Gayrimenkul temsilcileri 2017'de hedef büyüttü!

Ülkemizin birliğini ve huzurunu hedef alan 15 Temmuz darbe girişimini denetleyen gayrimenkul sektörünün aktörleri, hayatın normal akışına dönmesi için kendi paylarına düşen görevleri yerine getirmeye çalıştılar.

TeknoSA, Primemall Sivas'ta mağaza açtı!

TeknoSA, Sivas'ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas'ta açtığı toplam 618 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasında, telekomdan küçük ev aletlerine, televizyonlardan bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Sakarya Büyükşehir'de hedef bütçe 1,1 milyar TL!

Sakarya Büyükşehir Meclis Toplantısının 2. birleşimi ve ardından gerçekleşen SASKİ Genel Kurulu’nda 2017 yılı hedef bütçesi görüşüldü. Buna göre yeni yılda Büyükşehir ve SASKİ’nin bir milyar 150 milyonluk bütçeyle yeni yatırımları şehirle buluşturması bekleniyor.

teknosa hedef Haberi

teknosa hedef

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketlerinden Sabancı Holding bünyesindeki Teknosa, dünyaya açılmayı planlıyor. Teknosa, 10 yıl içerisinde dünyanın en büyük 3 markası içine girmeyi hedefliyor. Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer, teknoloji perakendeciliğinde yüzde 15-20'lik bir büyüme öngördüklerini, 10 yıl içerisinde dünya genelinde ilk 3'e girmeyi planladıklarını...