03 / 05 / 2024

teknosa ile mutfak günleri maltepe park ne zaman

teknosa ile mutfak günleri maltepe park ne zaman

Teknosa' dan yapılan açıklamaya göre, “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ ın katılımıyla yapıldı...

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Teknosa'dan Philips epilatöre sepette büyük indirim! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'nın online özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Philips epilatörün fiyatı sepette 99 TL'ye indi. İşte kampanya koşulları ve Teknosa 9 Mayıs fiyat listesi...

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG çamaşır makinesi alana Philips buharlı ütü hediye! Teknosa'nın online özel yeni kampanyası ile LG marka çamaşır makinesi alanlar Philips buharlı ütüye tek kuruş ödemeden sahip olacak.  Peki, Teknosa'da kampanya ne kadar sürecek? İşte tüm detaylar...

Satıştan kalkan iPhone 11 uygun fiyat ile Teknosa'da! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...    

Teknoloji devi Apple'ın eski modellerinden olan iPhone 11, satıştan kaldırıldıktan sonra BİM, A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla satışa sunulmuştu. Şimdi de Teknosa mağazalarında satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Mutfak tüpünde bayram müjesi! Herkes indirim yaptı bir firma zam yaptı! Aygaz, İpragaz...14 Nisan 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatları son dönemde yükselme eğilimindeydi ve bu durum tüketicileri oldukça zorluyordu. Ancak sonunda beklenen müjde geldi! Aygaz, İpragaz ve Milangaz gibi büyük tüp şirketleri, mutfak tüplerine indirim yaptı. Mogaz ise şaşırtan bir hamle ile mutfak tüpüne zam uyguladı.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz şok indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!

Teknosa, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung'un en sevilen amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra'ya büyük bir indirim ile birlikte Samsung Galaxy Watch 4 40 MM hediye ediliyor.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

Teknosa'dan uygun fiyatlı Oppo A55'e son dakika indirimi! Kampanya kısa süre sonra son bulacak!

Teknosa, bütçe dostu fiyatı ile ilgi çeken Oppo A55'e son dakika indirimi uyguladı. 100 adetle sınırlı olmak üzere başlatılan kampanya 26 Mart 23.59'da son bulacak.

teknosa ile mutfak günleri maltepe park ne zaman Haberi

teknosa ile mutfak günleri maltepe park ne zaman


Teknosa’nın tüketicilere yönelik gerçekleştirdiği “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul'da gerçekleştirildi.


Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre,  “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ın katılımıyla yapıldı. 


Özellikle kadın tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç ve ünlü aşçı Başak Sanaç eşliğinde sağlıklı beslenmenin püf noktaları ve sağlıklı yemek tarifleri anlatıldı.


Sağlıklı beslenmenin püf noktalarının yanı sıra tarifler de veren Ender Saraç tarafından seçilen menüdeki yemekleri ise aşçı Başak Sanaç, tüketicilerin de katılımıyla hazırladı.


Etkinlikte, mutfaklarda hayatı kolaylaştıracak teknolojilerin desteğiyle hazırlanan özel tarifler paylaşıldı. Menünün sürprizlerinden biri de yeni yıla sağlıkla başlamak isteyenler için sunulan Teknosa turuncu detoks çorbaydı.


Etkinliğine katılanlar, doğru ve sağlıklı beslenme konusunda Ender Saraç ile sohbet etme imkanı da...