05 / 05 / 2024

teknosa kayseri şube

teknosa kayseri şube

Türkiye'nin teknoloji mağazalarının başında gelen Teknosa, 285. mağazasını, Kayseri Garaj AVM'de hizmete açtı...

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Kayseri'deki 344 metruk yapı yıkıldı!

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri'de tespit edilen metruk binaların yıkımı devam ediyor. Bugüne kadar belirlenen 644 yapının 344'ünün yıkımı gerçekleşti.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kentsel dönüşüm uygulamalarından kaygılıyız!

Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Eda Velibaşoğlu, “Kentsel dönüşüm uygulamalarının geldiği noktadan kaygılıyız” şeklinde açıklama yaptı. 

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

teknosa kayseri şube Haberi

teknosa kayseri şube

Mağaza yatırımlarına devam eden Teknosa, Türkiye'nin 81 ilinde teknolojiyi tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor. Teknosa, Kayseri'deki 4. , toplamda 285. mağazasını Kayseri Garaj AVM'de açtı. Mağaza, 502 metrekare alanda müşterilerine hizmet...