06 / 05 / 2024

teknosa Taurus AVM

teknosa Taurus AVM

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

TeknoSA İzmir'deki 22'nci Point AVM'de açtı!

Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış mağaza ağı ve teknosa.com ile tüketicileri son model teknolojik ürünlerle buluşturan TeknoSA, İzmir'deki 22'nci mağazasının açılışını Bornova'daki Point AVM'de yaptı.

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Teknosa Balıkesir'de 7. mağazasını açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

teknosa Taurus AVM Haberi

teknosa Taurus AVM

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Şirket açıklamasında, Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, günlük hayatta normalleşme adımları atılırken teknolojiye erişimi kolaylaştıracak yatırımlarını sürdürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Teknosa, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı için gerekli tüm tedbirleri uygulayarak 28 Temmuz'da Ankara Taurus AVM’de yeni mağazasını açtı ve Ankara'daki mağaza sayısını 14'e yükseltti. 

Mağazada, telekomdan küçük ev aletlerine, TV'lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü ve hizmetleri tüketicilere sunulacak.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza...