15 / 05 / 2024

Teksan Vinç Hizmetleri  adres 

Teksan Vinç Hizmetleri  adres 

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bilkay ve Erdem Bilkay ortaklığında kuruldu.

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Yüksel Çakmak ortaklığında kuruldu.

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berke Alper Turan, Ersin Turan ve Semra Turan ortaklığında kuruldu.

Fora Vinç Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fora Vinç Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Seren Başer tarafından kuruldu.

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Teksan Vinç Hizmetleri  adres  Haberi

Teksan Vinç Hizmetleri  adres 

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü endüstriyel çamaşırhane makineleri ve çamaşır makineleri ürünleri aksesuarları, çamaşırhane makinelerinde ve çamaşır makinelerinde kullanılan her türlü ürünün imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlamasını ve ticaretini yapmak. 2-Her türlü endüstriyel çamaşırhane makineleri ve çamaşır makineleri, yedek parçaları, aksesuarları ile ilgili servisler kurmak, işletmek. 3-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve...