07 / 05 / 2024

Tektaç İnşaat Kimin

Tektaç İnşaat Kimin

Tektaç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seda İncel tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tektaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dursun Keleş tarafından kuruldu. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Tektaç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tektaç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seda İncel tarafından kuruldu.

Tektaşlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektaşlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ecvet Tektaş tarafından kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Tektaş Tasarım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tektaş Tasarım İnşaat Anonim Şirketi 2 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü 'nde Fuat Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, 26 Şubat 2015 'te, Çetin Taş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Tektaç İnşaat Kimin Haberi

Tektaç İnşaat Kimin


Tektaç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Seda İncel tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Tektaç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,satmak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek...........



Tektaç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Adnan Kahveci Mah.Osmanlı Cd. No.44/17...