03 / 05 / 2024

Tekzene kimler talip oldu

Tekzene kimler talip oldu

Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.

Koç 3. havalimanı duty free mağazalarına talip oldu!

Koç Holding, Lagardere Services ile birlikte İstanbul'da yapılacak yeni havalimanında duty-free mağazalarına talip oldu.Lagardere Services ile yapılan ortaklığı yüzde 50-50 olacak şekilde öngörüldüğü ifade edildi.

Kimler kamulaştırma yapabilir?

2942 sayılı Kamulaştırma Kanuna göre idareler, kanunlarla yapmak yükümlülüğünde bulundukları kamu hizmetlerinin veya teşebbüslerinin yürütülmesi için gerekli olan taşınmaz malları kamulaştırabiliyor. Peki, kimler kamulaştırma yapabilir?

Çanakkale Köprüsü’ne Japonlar talip!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, yapımına 2015’te başlanacak Çanakkale Köprüsü için Japonlar’ın da talip olduğunu belirterek, "Japonlar’ın bu projeyi kaptırmamak için büyük istek içinde olacaklarını biliyorum” dedi.

Ortak kullanım alanları kimler tarafından ve nasıl kullanılır?

Taşınmazlarda bağımsız bölümlerin harici olarak maliklerin kullanımına ayrılan alanlara ortak kullanım alanı deniyor. Peki, ortak kullanım alanları kimler tarafından ve nasıl kullanılır? İşte, Ortak kullanım alanlarının kullanımı..

Kimler KEY ödemesi alabilir?

29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yeni KEY ödemeleri listesi açıklandı. Peki KEY listesindeki isimler neye göre belirleniyor? Kimler KEY ödemesi alabilir? İşte KEY alma şartları..

Çevre temizlik vergisini kimler ödemez?

Çevre ve temizlik vergisi, belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar adına ödenmesi gereken vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, çevre temizlik vergisini kimler ödemez?

Çevre temizlik vergisini kimler öder?

Çevre temizlik vergisi, taşınmaz mal kullanıcıları tarafından belediyeye ödenen vergiler arasında yer alıyor. Çöp vergisi olarak da bilinen iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisini kimler öder?

Emlak vergisini kimler verir?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar Bina Vergisine tabi tutuluyor. Emlak vergisi meskenlerde binde 1, işyerlerinde ise binde 2 oranında uygulanıyor. Peki, emlak vergisini kimler verir?

2. Abdülhamid'in tahtının onarımına Adana talip oldu!

2. Abdülhamid'in tahtının onarımına Adana talip oldu. Adana Olgunlaşma Enstitüsü, 2. Abdülhamid' in tahtını onarmak için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü kanalı ile bakanlığa başvurdu.

Kimler müteahhit olabilir?

Müteahhit, bir başka kimse için yapı müteahhit veya ticaret ile ilgili bir işi yapmayı üstlenen kimseye deniyor. Peki, kimler müteahhit olabilir? Müteahhit olmak için aranan şartlar nelerdir?

Orman muhafaza memuru kimler olabilir?

Orman Muhafaza Memuru kadrolarına atanacakları belirlemek üzere, KPSS (B) sonuçlarına göre Genel Müdürlükçe belirlenen yeterli puan alan adaylar arasında uygulama sınavı yapılıyor. Peki, orman muhafaza memuru kimler olabilir?

Çevre görevlisi kimler olabilir?

Çevre görevlisi, faaliyetleri sonucu çevre kirliliğine neden olan ve/veya neden olabilecek tesislerin faaliyetlerinin mevzuata uygunluğunu denetliyor. Peki, çevre görevlisi kimler olabilir? İşte çevre görevlisi olma şartları..

Konut kredisi kimler alabilir?

Konut kredisi ailelerin uzun vadeli konut kredisi ile kira öder gibi kredi taksidi ödeyerek ev sahibi olmalarına olanak tanıyor. Peki, konut kredisi kimler alabilir? Konut kredisi alma şartları nelerdir?

Tekzene kimler talip oldu Haberi

Tekzene kimler talip oldu

Kulislerde Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen yüzde 100 yerli sermayeli yapı market zinciri Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibinin olduğunu ancak şu anda bir satış planlarının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında bu yıl, içinde Turkven’in olduğu önemli bir gelişme olacak. Zira Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver, şirketin yönetim kuruluna üye olarak katılacak. Migros, Medical Park, Doğtaş, Ziylan, Mavi Jeans gibi şirketlerin satışında yer alan Turkven’in 3 kurucu ortağından biri olan Evren Ünver, geçen yıl Mesa’nın çoğunluk hissesini kendi adına kurduğu şirket üzerinden aldı.

Geçen yıl % 30 büyüdü

Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “2015 yılı seçim ve tüm jeopolitik gerginliklere rağmen bizim için iyi bir yıl oldu. Yüzde 30 büyüme kaydettik. Geçen yıl 12 mağaza açtık ve...