12 / 05 / 2024

Tel Abyad imar

Tel Abyad imar

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Hamid et-Tuhri: Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek!

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Tel Abyad Aşiret ve Kabileler Başkanı Hamid et-Tuhri yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek" dedi.

Tel Abyad'da Türkiye'nin restore ettiği okul hizmete açıldı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılmış Tel Abyad ilçesinde restorasyon ve onarım çalışmaları sona eren Şeyh Ahmet Yasin İlk ve Ortaokulu açıldı.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı.

Teröristlerin yıktığı Ermeni Klisesi'ni Türkiye onardı!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütü YPG/PKK’dan temizlenen Tel Abyad’da teröristlerin mevzi oluşturduğu ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi’nin temizlenip yeniden elden geçirildiği açıklandı.

Tel Abyad’daki Ermeni Kilisesi onarılıyor!

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad'da teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi'nin temizlenerek yeniden elden geçirildiğini bildirdi...

Türkiye'nin onardığı Tel Abyad Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Tel Abyad'da, teröristlerin kaçarken yaktıkları hastanenin onarımı Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırıldı.

Sağlık Bakanlığı Tel Abyad Hastanesi'ni onarıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Onarım ve altyapı çalışmaları kademeli olarak tamamlandıktan sonra Tel Abyad Hastanesi 75 yataklı olarak hizmete sunulacak." diye konuştu.

Okmeydanı’nda imar sorunu çözüldü!

Okmeydanı’nda 50 yıllık imar sorunu çözüldü. Bölgenin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı

Altınşehir'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

Başakşehir Güvercintepe’nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir ilçesine bağlı Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı gecekondu bölgesine imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı. Kararla bölgeye yüzde 15 ile yüzde 60 arasında imar artışı verildi

Güzelyalı'daki "imar planında usulsüzlük" iddiası!

Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı beldesinde 5 yıl önce inşaat yapacak bir müteahhitten imar planlarında değişiklik yapılması için para istendiği iddiasıyla, beldenin eski belediye başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişinin yargılanmasına devam...

Tel Abyad imar Haberi

Tel Abyad imar

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suriyeli kanaat önderleri, din adamları ve aşiret liderleriyle buluştu. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Valilik Konferans Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Barış Pınarı Harekatı'nın ardından Türkiye’nin kontrolüne geçen bölgede başta güvenlik olmak üzere sağlık, eğitim, altyapı, ekonomi ve insani yardımlar alanında gerçekleştirilen çalışmalar masaya yatırıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan toplantıda bir konuşma gerçekleştirilen Vali Abdullah Erin, Tel Abyad ve Rasulayn'ın köyleriyle birlikte her geçen gün yaşanabilir yerler haline gelmeye devam ettiğini söyledi.

Suriye'de yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını temenni eden Erin, şöyle konuştu:

"Suriye'deki krizin ilk gününden itibaren Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Suriyeli kardeşlerinin yanında yer almaya, onları desteklemeye devam etti. Bu politikasında da 10 yıldan beridir hiç değişiklik olmadı. Türkiye...