19 / 05 / 2024

teleferik çalışmaları

teleferik çalışmaları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur: Altınoluk’tan Kazdağlarına teleferikle çıkmamız lazım. Bursa’da teleferikle ilgili çalışma yapan bir firmayı davet ettik, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü personeliyle çalışmak yaptık, dedi.

Hatay teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırdı.

Hatay Teleferik Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırıyor.

Ordu teleferik hattında bakım çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen ve Ordu’nun simgelerinden biri olan teleferiğin “22 Bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmalarına başlandı.

Manisa Teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Manisa’da Uncubozköy’den başlayıp Spil’in zirvesinde bitecek, 40 yıldır beklenen teleferik tesisinin yapımına ilişkin proje çalışmalarında önemli ilerleme kaydedildiği bildirildi.

Ödemiş Teleferik Projesi için etüt çalışmalarına başlandı!

1950’li yıllardan bu yana gündemde olan teleferik projesi son günlerde hız kazandı. Ödemiş Belediyesi projeyi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürürken, bağlantı kurulan teleferik kurumu yapan firmalarla etüt çalışmaları yapılıyor.

Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi'nin çalışmaları sürüyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Uğur, ilçeye büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Bursa Dişli Tren Projesi çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni teleferik hattından sonra vatandaşların Uludağ'a çıkışlarım kolaylaştırmak için Dişli Tren Projesi ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Hatay teleferik çalışmaları 2015 sonunda tamamlanacak!

Kurtuluş Caddesi üzerinde yer alan İplik Pazarı mahallesinden, Habib-i Neccar dağına yaklaşık 1150 metre uzunluğunda teleferik hattı yapmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi (HBB) ilk çalışmaları başlatmıştı.

Balçova teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilen Balçova’daki teleferik tesisleri, İzmirlilerle yakında yeniden buluşacak. Çalışmalar kapsamında, 8 direkten 6’sı tamamlandı. Kalan iki direğin montajının ardından halatlar gerilecek.

Uzungöl'deki teleferik projesi kadastro çalışmalarına takıldı!

Trabzon’un Uzungöl beldesinde projesi hazırlanarak yapılması planlanan teleferik projesi kadastro çalışmalarına takıldı. Uzungöl ve Garester Yaylası arasında yapılması planlanan teleferik projesinin çalışmaları 2 yıldır yürütülüyor...

Balçova’daki teleferik tesislerinin inşaat ve kurulum çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova’daki yeni teleferik tesisleri için gerekli yıkım ve temizlikleri yaptıktan sonra inşaat ve kurulum çalışmalarına başladı. Saatte 1200 yolcu taşıyacak yeni teleferiğin kabinleri, gökkuşağı renklerinde olacak.

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

teleferik çalışmaları Haberi

teleferik çalışmaları

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB), Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve 86 oda başkanının yer aldığı ziyarette esnaf camiasının Ahilik Haftası’nı kutlayan Başkan Uğur, oda başkanlarına Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Uğur, Balıkesir’in zenginliklerini insanlarla buluşturacaklarını söyledi.


Ahilik geleneğinin Osmanlı’dan bu yana devam ettiğini ve bu değere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Uğur, her zaman Esnaf teşkilatının yanında olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında oda başkanlarına bilgi veren Başkan A. Edip Uğur, planlamalarını günü kurtarmak için değil uzun vadeli yaptıklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir’i 2050 yılında 5 milyon nüfusa göre planlayacaklarını ifade eden Başkan A....