04 / 05 / 2024

teleferik projesi bursa

teleferik projesi bursa

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Altepe, dünyanın en uzun teleferiğin yıl başına kadar oteller bölgesine ulaşacağını söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade fırsatıyla!

Akçalar 4 projesi, Bursa'nın hızla gelişen Akçalar'da Karnur İnşaat tarafından yükseliyor. Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade seçenekleri ile satışlar devam ediyor. Peki Akçalar 4 daire fiyatları ne kadar? işte Akçalar 4 ile ilgili detaylar...

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Hızlı tren projelerinde son durum ne?

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, hızlı tren projelerine ilişkin konuştu. Tarhan, “Ankara-Sivas hızlı tren projesi, Bursa-Yenişehir yüksek hızlı tren projesi ve Konya Karaman hızlı tren projesi neden bitmiyor?" dedi...

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

İsrail teleferik projesi Kudüs'ü Yahudileştirecek!

Mescid-i Aksa İmamı ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te hayata geçireceği teleferik projesinin şehri Yahudileştireceğini kaydetti.

Sapanca’da teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilecek teleferik projesi vatandaşların tepkisini çekti...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Diyarbakır'a metro, metrobüs ve teleferik projesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Cumali Atilla, 2019-2024 yıllarında hayata geçirmeyi planladığı 15 ana projeyi anlattı.

Sümela Manastırı'nda teleferik heyecanı!

Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik mekanlarından Sümela Manastırı'nda 4 yıldır devam eden restorasyon çalışmaları tamamlanıyor. Manastıra inşa edilmesi planlanan teleferik projesi 19 Şubat'ta ihale edilecek.

teleferik projesi bursa Haberi

teleferik projesi bursa


Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı marka bir kent haline getirmek maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde yenilenen teleferik oteller bölgesine uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü İlker Cumbul'dan son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi.Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, "Bursa'nın simgesi olan teleferiği yenileme çalışmaları hızla sürüyor. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde açmıştık. İlk hat 4 ay içinde 450 bin kişiyi taşıdı. Şimdi esas hedefimiz oteller bölgesine ulaşmak. Sarıalan ile oteller bölgesi arasındaki hatta devam eden çalışmalarımızın artık sonuna yaklaştık" dedi.


DÜNYANIN EN UZUN TELEFERİK HATTI


Başkan Altepe, Bursa merkezi ile Sarıalan...