12 / 05 / 2024

teleferik projesi ihalesi

teleferik projesi ihalesi

Beykoz Sultaniye-Karlıtepe ve Beykoz Çayırı-Yüşa Tepesi arasına İBB tarafından yapılacak iki ayrı teleferik projesi eylül ayında ihaleye çıkıyor. Uzunlukları 1.5 ve 2 kilometre olacak çifte hat, tepeye ulaşımı kolaylaştıracak...

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

teleferik projesi ihalesi Haberi

teleferik projesi ihalesi

İstanbul'un en çok ziyaret edilen kutsal mekanlarından Hz. Yuşa Türbesi’nin zor ulaşımına teleferik müjdesi. Beykoz Sultaniye-Karlıtepe ve Beykoz Çayırı-Yüşa Tepesi arasına İBB tarafından yapılacak iki ayrı teleferik projesi eylül ayında ihaleye çıkıyor. Teleferik hattı, Beykoz sahilindeki Sultaniye Parkı’yla ‘Beykoz Karlıtepe Mesire Alanı’ arasında yaya ve turist sirkülasyonunu sağlayacak. 


TADINA DOYULMAZ BOĞAZ MANZARASI 

Uzunlukları 1.5 ve 2 kilometre olacak çifte hat, tepeye ulaşımı kolaylaştırmanın yanında, eşsiz Boğaz manzarası da sunacak. Paşabahçe sahilinden en yüksek tepeye uzanacak teleferik, İstanbullulara 10 dakikalık keyif yaşatacak.


Şenol DEMİRCİ/ Akşam...