01 / 07 / 2024

telefon şarj eden masa hangi kafelerde var

telefon şarj eden masa hangi kafelerde var

Ferit Güler, Efe Turhan ve Aydın Dikkulak geliştirdikleri kablosuz şarj cihazını masalara adapte ederek, cafe ve restoranlara sunmaya hazırlanıyor. İlk ürünler 2 hafta içinde Kanyon’da bulunan NumNum restoranda hizmete girecek.

Akıllara durgunluk veren Android telefon! boştan %100'e 10 dakikada şarj oluyor

Bazı akıllı telefonların şarj olması sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelebilir ama yeni bir Android cihaz onların tam tersine hareket edip çoğu markayı utandırıyor.

Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!

Herhangi bir şarj aletini prizde takılı bıraktığınızda elektrik faturasına ne kadar etki ettiğini merak ediyorsanız yanıtı haberimizde…

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Cep telefonlarında artık tek tip şarj aleti kullanılacak! Uygulamanın başlayacağı tarih belli oldu

Avrupa Birliği (AB) kurumları, 2024 sonbaharına kadar üye ülkelerde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemede uzlaşı sağladı.

Evdeki şarj aletleri çöpe gidecek bundan sonra tek tip şarj aleti kullanılacak! iPhone kullanıcıları dikkat

Avrupa Parlamentosu (AP) Komitesi, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek. Düzenleme Apple ürünlerini de kapsıyor. iPhone telefon kullananlar dikkat!..

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

İzmir Jardin Eden iletişim!

Pana Yapı imzasıyla inşa edilen projede ön talep dönemi devam ediyor. İzmir Jardin Eden iletişim bilgisine göre telefon numarası 0216 565 17 77 olarak belirlendi.

Kartal DKY Sahil satış ofisi telefon!

Ön talep süreci devam eden proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Kartal DKY Sahil satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Yedi Mavi iletişim bilgileri telefon!

Ön talep toplamaya devam eden proje toplam 73 bin metrekare alanda inşa edilecek. Zeytinburnu Yedi Mavi iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon!

Lansmana özel fırsatlarla satışlarına devam eden Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Marina Ankara Oran satış ofisi telefon!

Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden Marina Ankara Oran satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Proje Sinpaş Yapı imzası ile Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor.

Aydos Country satış ofisi telefon!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Aydos Country satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede toplam 900 adet daire yer alıyor.

Westside Beylikdüzü satış ofisi telefon!

Westside Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Satışları devam eden proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

telefon şarj eden masa hangi kafelerde var Haberi

telefon şarj eden masa hangi kafelerde var


İTÜ Elektrik Bölümü mezunu 3 arkadaş, Ferit Güler, Efe Turhan ve Aydın Dikkulak geliştirdikleri kablosuz şarj cihazını masalara adapte ederek, cafe ve restoranlara sunmaya hazırlanıyor. Bir cep telefonu operatörünün sponsorluğunda masaları hazırlanan ilk ürünler 2 hafta içinde Kanyon’da bulunan NumNum restoranda hizmete girecek. Ürünlerin maliyetlerini teknoloji şirketlerinin reklam sponsorluğu ile karşılayan girişimci gençler, 1-2 yıl içinde ürünün yaygın olarak kafelerde kullanılacağını öngörüyor. Ürünün demoları daha önce Atatürk Havalimanı’nda bulunan 3 adet lounge’da hizmete sunulmuştu.


İTÜ’den mezun olan genç girişimciler, Gersan Elektrik’te Ar-Ge departmanında çalıştı. Burada 2 adet TÜBİTAK projesi tamamlayan gençler, Amerika’da MIT’de çalışmalar yapıldığını fark ederek harekete geçti. Sanayi Bakanlığı’ndan teknogirişim desteği alan genç girişimciler, Elecreate firmasını kurdu. Elecreate, dünyada bu ürünü geliştiren firmaların oluşturduğu Wireless Power Consortium’a (WPC)...