26 / 07 / 2024

Teleset Mobilya Antalya şubesi

Teleset Mobilya Antalya şubesi

Türkiye'nin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya düzenlen kokteyl ile Antalya şubesinin kapılarını hizmete açtı.

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Akhisarspor ikinci yarıda yeni stadında kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci yarıda maçlarını yeni stadında oynayacak...

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Teleset'ten özel kırmızı koleksiyon!

Türkiye’nin ilk modüler mobilya üreticisi Teleset, özel koleksiyonunda yer alan kırmızı ürünleriyle yeni yılda evlere şıklık ve zarafet katıyor…

Teleset Mobilya Antalya şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya düzenlen kokteyl ile Antalya şubesinin kapılarını hizmete açtı.

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

Teleset kişiye özel mobilya çözümleriyle İsmob 2016'da!

Yaşam için tasarım felsefesiyle, 50 yılı aşkın süredir, akılcı mobilya çözümleri sunan Teleset sektörün en önemli fuarında yeni ürün gruplarını tüketicilerin beğenine sunmak için sabırsızlanıyor.

Bienal Home Antalya'da üçüncü fabrikasını açtı!

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

Antalya'da Mobilya İhtisas Gümrüğü kuruldu!

Antalya Ticari Limanı'nın işletmecisi Port Akdeniz şirketinden yapılan yazılı açıklamada, 3 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile Mobilya İhtisas Gümrükleri arasında Antalya Gümrük Müdürlüğünün de eklendiği bildirildi...

Teleset Mobilya'da Büyük Yaz İndirimi, KDV Bizden Kampanyası!

Kaliteli ve modern ev mobilyaları alanında dünyaca ünlü Teleset Mobilya; ‘’BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ, KDV BİZDEN’’ kampanyası’nda evlerinize yazın ışıltısını getirecek fırsatlar sunuyor. Detayları haberimizde yer alıyor...

Antalya'da mobilya atölyesinde başlayan yangın hasara neden oldu!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi 99. Sokak'taki Karadeniz Apartmanı'nın bahçesinde bulunan mobilya döşeme atölyesine ait eşyalar yanmaya başladı. Yangın sonucu bir otomobil ve apartman dairesinde hasar oluştu...

Teleset Mobilya Antalya şubesi Haberi

Teleset Mobilya Antalya şubesi


Modem ve minimalist çizgilerdeki fonksiyonel tasarımlarıyla pek çok ödül alan Teleset Mobilya, genişleyen şubelerine bir yenisini daha ekledi. 

Tasarım ve estetik açısmdan farklılığıyla bilinen Teleset Mobilya'nın yeni şubesi dün Aspendos Bulvarı'nda açıldı. 

Teleset Yönetim Kumlu Başkanı Hamit Yıldırım, Antalya Şube Yönetici Büşra Kaya ve Teleset Satış ve Pazarlama Müdürü Talha Okur'un katılımı ile gerçekleşen açılışta Teleset Mobilya nın hizmet ve kalite anlayışı katılımcüara aktarıldı. 

Yurtiçi ve yurtdışı mobilya ihracatında oldukça ileri düzeyde olan Teleset Mobilya yöneticileri turizm kenti olan Antalya'da yerli ve yabancı turistlere kaliteli hizmet vermek istediklerini belirterek, özel koleksiyonlarla farklı dekorasyonlar yalatmayı hedeflediklerini açıkladı. 



Antalya Gerçek...