09 / 05 / 2024

teleset mobilya ismob tarasım yarışması ödülleri

teleset mobilya ismob tarasım yarışması ödülleri

Fonksiyonel, minimalist ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Teleset Mobilya’nın, evlerinize değer katma iddiasıyla hazırladığı 2014 koleksiyonu İSMOB Tasarım Yarışması' nda 4 ödüle birden layık görüldü...

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Akhisarspor ikinci yarıda yeni stadında kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci yarıda maçlarını yeni stadında oynayacak...

İder Mobilya ürünleri İSMOB’da yoğun ilgi gördü!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Teleset, İSMOB Fuarı 2017'ye katılıyor!

Türkiye’de elli yılı aşkın süredir evlerin yaşam kalitesini artıran TELESET, yeni ürünleriyle İSMOB Fuarı’nda…

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Teleset'ten özel kırmızı koleksiyon!

Türkiye’nin ilk modüler mobilya üreticisi Teleset, özel koleksiyonunda yer alan kırmızı ürünleriyle yeni yılda evlere şıklık ve zarafet katıyor…

Teleset Mobilya Antalya şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya düzenlen kokteyl ile Antalya şubesinin kapılarını hizmete açtı.

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Teleset kişiye özel mobilya çözümleriyle İsmob 2016'da!

Yaşam için tasarım felsefesiyle, 50 yılı aşkın süredir, akılcı mobilya çözümleri sunan Teleset sektörün en önemli fuarında yeni ürün gruplarını tüketicilerin beğenine sunmak için sabırsızlanıyor.

Kelebek Mobilya, Stüdyo 40 uygulaması ile İSMOB'da!

Türkiye'nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

teleset mobilya ismob tarasım yarışması ödülleri Haberi

teleset mobilya ismob tarasım yarışması ödülleri


Fonksiyonel, minimalist ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Teleset Mobilya’nın, evlerinize değer katma iddiasıyla hazırladığı 2014 koleksiyonu İSMOB Tasarım Yarışmasında 4 ödüle birden layık görüldü.

28 Ocak’ta başlayan ve 2 Şubat’ta sona erecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İSMOB) 2. Günü gerçekleşen Tasarım Yarışması Ödül Töreni’nde Teleset, En İyi Yatak Odası 1.lik ödülünü Lezalt Yatak Odası ile, En İyi Genç Odası 1.lik ödülü Carlo Genç Odası ile, En İyi Yemek Odası 2.lik ödülünü Lezalt Yemek Odası ile, En İyi Aksesuar  2.lik Ödülü Minimax  Aksesuar ile almaya hak kazandı.

4 ödül alarak rekor düzeyde bir başarı elde eden Teleset’in 6. Hall E03 numaralı standı da sade, ferah tasarımıyla fuarın ilk gününden beri yoğun ilgi...