15 / 05 / 2024

Telsim arsası projesi

Telsim arsası projesi

2005 yılında Torunlar Gıda, Uzanlar'dan TMSF'ye geçen Şişli Büyükdere Caddesi'nde bulunan Telsim arsasını 45.9 trilyon liraya satın almış. Torunlar, bu arsa üzerine otel ve rezidans inşa edecekmiş.

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ile 18 adet iş yerinde oluşacak...

Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ispartakule 5. etap arsasını satın alan Torkam İnşaat, burada yeni projeye hazırlanıyor. Peki, Torkam Ispartakule Projesi nerede?

TOKİ Gaziosmanpaşa arsasına 500 konutluk dönüşüm projesi!

TOKİ, GOP Karayolları Mahallesi’nde yer alan iki adet parselin ihalesini tamamladı. 350 milyon liralık en yüksek teklifi veren Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, “500 konutluk dönüşüm projesi bizim vitrinimiz olacak” dedi.

Ankara Golfkent'in arsasını parlamenter kooperatif satın aldı!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in planları hazırlanmış 103.000 m2’lik arsası parlamenter kooperatifi tarafından satın alındı. Projenin 18 ayda tamamlanması, vekillerin burada oturması planlanıyor.

Pasifik İnşaat Ankara EGO arsasına ne yapacak?

Milyarlık "EGO Arsası Projesi" için başkentte önceki gün çalışmalara başladığı ortaya çıktı. EGO Garajı'nı Emlak Konut GYO ihalesinde alan Pasifik İnşaat, kesilen ağaçlar yerine konut, ofis, AVM inşa edecek.

Telsim arsası projesi Haberi

Telsim arsası projesi



Torunlar, Telsim arsasına otel ve rezidans yapacak


Fiba'nın 41.6 trilyonluk teklifine karşılık 45.9 trilyon vererek Telsim arsasını alan Torunlar Gıda'nın ortağı Mehmet Torun, ''Bu arsa üzerine otel ve rezidans yapacağız'' dedi


AYFER YILDIZ 

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


     Uzanlar'ın İmar Bankası borçları nedeni ile önce Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF), daha sonrada yapılan ilk ihalesi sonucu TMSF bünyesindeki Bayındırbank'a geçen Telsim arsası Torunlar Gıda'nın oldu. Önceki ihalede arsayı 41.6 trilyon liraya Fiba Holding almıştı. Ancak, satış mevzuatına dayanarak, rakamı 45.9 trilyon liraya yükselten Torunlar Gıda, arsanın sahibi oldu. Torunlar Gıda'nın ortaklarından Mehmet Torun, ''Bu arsaya otel ve rezidans yapmayı planlıyoruz'' dedi. 


'Star TV dosyamız...