27 / 04 / 2024

tem 2 avrupa konutları fiyat

tem 2 avrupa konutları fiyat

Avrupa Konutları TEM 2 projesi satışa sunuldu. 1+1 dairelerin tamamının sahiplerini bulduğu Avrupa Konutları TEM 2'de 2+1'ler 523 bin TL'den, 3+1'ler 577 bin TL'den, 4+1'ler 777 bin TL'den başlıyor.

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Avrupa'da inşaat üretimi arttı!

Avrupa'da inşaat üretimi temmuzda bir önceki aya oranla Euro Bölgesi'nde yüzde 0,2 Avrupa Birliğin'de (AB) yüzde 0,5 arttı.

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri!

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 414 adet daire ve 34 adet ticari ünite bulunuyor.

Ağaoğlu bu yıl 4 yeni projesini satışa sunacak!

Ali Ağaoğlu: "Bu yıl 2 Avrupa 2 Anadolu yakasında toplam 4 yeni proje açıklayacağız. 2 bin 2.500 arası konut satışa sunmuş olacağız. Ayrıca 30 bin konutluk arazi stoğumuz var." dedi.

Ambarlı Limanı için Ispartakule'de terminal kurulacak!

Ambarlı Limanı'nda sorunsuz hizmet verebilmesi için Ispartakule'de bir terminal kurulacak ve E-5 ile TEM 2'şer şerit daha genişletilecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları TEM 2'nin 3525 ada 5 parselde bulunan tüm bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi.

Avrupa Konutları Tem 2 projesi Şubat sonunda teslim!

Avrupa Konutları TEM 2 Gaziosmanpaşa'da hayata geçiyor. 414 adet daire ve 34 adet ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları TEM 2 projesinde teslimler Şubat ayında yapılacak.

Avrupa konutları Tem 2 erken teslim ediliyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, devam eden projelerdeki konutları yeni yılda hızlı bir şekilde teslim etmeye ve yeni projelere aynı hızla başlamaya hazırlanıyor.

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

Beşir Atalay: Depreme dayanıklı yapıları en üst düzeye çıkartmak gerekir!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay İstanbul'da "2. Avrupa'da Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansına katıldı. Atalay "Önemli olan depreme dayanaklı yapılaşmayı en üst düzeye çıkartmaktır" dedi.

2. Avrupa Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı başladı!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, depreme dayanıklı binalar için kentsel dönüşümün en iddialı projelerinden biri olduğunu belirterek "Bu büyük dönüşümü başlatmış olmamızın en önemli sebebi de deprem ve afetlere dayanıklı kentler yapmaktır" dedi.

Avrupa Konutları Tem 2 çok konuşulan projeler arasında yerini aldı!

3 bloktan oluşan Avrupa Konutları TEM 2, toplam 414 daireden oluşuyor. Blokların altında yer alan çarşı, alışveriş keyfini Avrupa Konutları sakinlerinin ayağına kadar getirirken, bölgenin de çekim merkezi olması öngörülüyor.

tem 2 avrupa konutları fiyat Haberi

tem 2 avrupa konutları fiyat


ARTAŞ Grubu'nun 2009 yılında erken teslimle tamamladığı Avrupa Konutları TEM projesinin yanı başında inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2 projesinde daireler hızla sahiplerini buluyor. 1+1 dairelerin tamamının sahiplerini bulduğu projede, 523 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Geniş ve balkonlu 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışta olduğu Avrupa Konutları TEM 2'de 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. 3 blokta 414 konuttan ve 34 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları TEM 2, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı prensibi ile inşa ediliyor. 


OCAK 2015'TE TESLİM 

Yüzme havuzundan, fitness merkezine, oyun sahalarına, koşu ve yürüyüş parkurlarına ve çocuk parklarına kadar birçok donatı yer alıyor. Her daireye kat erişimli otopark erişimi sunulan proje yenilenebilir enerji sistemiyle de dikkat çekiyor. 


Geçtiğimiz haftalarda yoğun ilgiyle...