15 / 05 / 2024

TEM 2 teslimleri

TEM 2 teslimleri

Artaş Grubu’ nun 2009 yılında erken teslimle tamamladığı Avrupa Konutları TEM projesinin yanı başında inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2’ de avantajlı fiyatlar devam ediyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Tem Avrasya'da 1+1 fiyatına 2+1 daire!

Tem Avrasya Konutları Fuzul İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. 1+1 dairelere yer verilmeyen projede 1+1 daire fiyatına 2+1 daire sunuluyor...

Mayra TEM Expres Residence'ta 580 bin TL'ye 2+1!

Mayra Yapı tarafından inşa edilen TEM Expres Residence projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. 116 adet daireden meydana gelen Mayra TEM Expres Residence'ta 580 bin TL'ye 2+1'ler satışa sunuluyor.

Fuzul Tem Avrasya fiyatları 2017 listesi!

24 ay sonra daire teslimleri yapılacak olan Tem Avrasya Konutları 2+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa'da Fuzul İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Bakırköy Sea Pearl 2.etap teslimleri!

Kuzu Grup tarafından İstanbul Bakırköy’e bağlı Ataköy'de hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Peki Bakırköy Sea Pearl 2.etap teslimleri ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap teslimleri bugün!

Konut teslim programının açıklandığı projede 143 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Samsun Ladik 2. Etap teslimleri bugün başlıyor...

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap teslimleri başlıyor!

Toplamda 143 adet dairenin teslimlerin başladığı projede konut teslim programı da açıklandı. Samsun Ladik 2. Etap teslimleri başlıyor...

Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri bugün sona erdi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Giresun Alucra 2. Etap projesinde toplamda 95 adet konut bulunuyor. Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri bugün sona erdi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri yarın başlıyor!

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesindeki daireler için ihale süreci tamamlandı. TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri yarın başlıyor.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Tem 34'te metrekaresi 2 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla!

Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor. İstanbul Esenyurt’ta, Tem Otoyoluna cepheli projede metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor.

Esenyurt Tem 34'te brüt metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.

TEM 2 teslimleri Haberi

TEM 2 teslimleri

Hayata geçirdiği projeleri erken teslimlerle tamamlayan Artaş Grubu, Avrupa  Konutları TEM 2 projesinin de teslim tarihini şimdiden öne çekti. Avrupa Konutları TEM 2’de inşa çalışmaları da hızla devam ederken, 2015 Nisan olarak belirtilen teslim tarihi 2015 Ocak'a çekildi.  Fiyatların 523 bin TL ile 765 bin TL arasında değiştiği Avrupa Konutları TEM 2’de anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar konut kredisi...