15 / 05 / 2024

TEM 2 ulaşım

TEM 2 ulaşım

Artaş Grubu’ nun 2009 yılında erken teslimle tamamladığı Avrupa Konutları TEM projesinin yanı başında inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2’ de avantajlı fiyatlar devam ediyor.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım!

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Kasım ayında satışa çıkması planlanan proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Toplam 11 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı bölgesinde bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt TEM 34 ulaşım!

Esenyurt TEM 34 ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt Kıraç bölgesinde yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede dinlenme alanları, Teras Restaurant ve otopark bulunuyor.

Başakşehir'den Kayaşehir'e ulaşım 2 kilometre kısalacak!

Başakşehir’de bölgeler arası ulaşım yeni yapılan ulaşım aksları ile daha da kısalıyor. Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşım yeni yol çalışması ile 2 km. azalıyor.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

TEM 2 ulaşım Haberi

TEM 2 ulaşım

Hayata geçirdiği projeleri erken teslimlerle tamamlayan Artaş Grubu, Avrupa  Konutları TEM 2 projesinin de teslim tarihini şimdiden öne çekti. Avrupa Konutları TEM 2’de inşa çalışmaları da hızla devam ederken, 2015 Nisan olarak belirtilen teslim tarihi 2015 Ocak'a çekildi.  Fiyatların 523 bin TL ile 765 bin TL arasında değiştiği Avrupa Konutları TEM 2’de anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar konut kredisi...