05 / 05 / 2024

tem 34 hemen teslim fabrika

tem 34 hemen teslim fabrika

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor..

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Kimliğiyle giden SGK girişliye 34 bin 844 TL para ödenecek! Hemen buraya bakın!

T.C. kimlik numarasıyla Eylül ayı öncesinde başvuranlar, hak ettikleri parayı alabilirler! SGK kaydı bulunanlar için 34.844 TL destek sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Çay 34 TL'ye, selpak havlu 18 TL'ye, 10 kg ekonomik toz deterjan 171 TL'ye düştü! Yetişen hemen alacak!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamında Çay 34 TL'ye, selpak havlu 18 TL'ye, 10 kg ekonomik toz deterjan 171 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL'yi kaçırma!

Artan ekonomik kriz vatandaşları kredi alternatifine yönlendiriyor. PTT, dar gelirli vatandaşlara yardım etmek için 34.000 TL nakit ödemeleri yapmaya başladı. T.C. Kimlik Numarası sonu çift sayı olanlar hemen başvurabilirler. 

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Yetişen alıyor. Böyle fırsat bir daha gelmez. Ayçiçek yağının litresi o markette 34 TL'ye düştü. İster hemen kullanmak için alın ister stok yapın ama sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte indirimin detayları ve o market…

34 devlet memuru alım ilanı yayımlandı! Zabıta ve itfaiye eri de alınacak! Hemen başvurun

Belediye ve kamu kurumları kendi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve kamu personeli olmak üzere toplamda 34 kişi alacağını duyurdu. Memur olmak isteyenler fırsatı kaçırmayın başvurular başladı. İşte ilanın detayları...

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale'nin şirket payı geliri 58.3 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale projesinde Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-5 No.lu Protokol ile Asgari Şirket Payı Toplam geliri 40 milyon 86 bin 59,39 TL'den 58 milyon 349 bin 246,31 TL'ye yükseldi. 

TEM 34 Tahtakale'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden TEM34 Tahtakale'de 670/1 ticaret Parseli ve bu parsele ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

TEM 34 Tahtakale 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (TEM 34 Tahtakale) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TEM 34 Tahtakale 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun TEM 34 Tahtakale projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

tem 34 hemen teslim fabrika Haberi

tem 34 hemen teslim fabrika

Sanayi üssü haline gelen İstanbul'da son dönemde fabrikalardaki yetersiz koşullar iyileştirilmeye başladı. Ülke içinde büyük paya sahip olan sanayi sektörü modernleşme yolunda büyük yol katetti. 


İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt bölgesi gerek konut gerekse ticari alanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgede gelişen ulaşım koşulları da buna eklenince bölge yatırımcının ve üreticinin ilk tercihi oluyor.


Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor. 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında, İkitelli Gişeleri'ne yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Tem 34 projesinde toplam 200 bin metrekare kapalı alanda 400 metrekare ile 25 bin metrekare arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcut.


Tem 34'ün dikkat çeken ayrıcalıklar arasında;

*7-10 metre kat yükseklikleri, asma kat ile metrekareyi...