19 / 05 / 2024

tem avrasya gaziosmapaşa projesi

tem avrasya gaziosmapaşa projesi

TEM Avrasya Evleri projesi Fuzul Yapı imzasıyla altı blok olarak hayata geçirildi. 138 milyon 600 bin yatırım bedeline sahip TEM Avrasya Konutları için ön talep toplanıyor...

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yeni kesimleri yarın trafiğe açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bulunan TEM-İzmit-1 Kavşağı ile TEM-Akyazı Kavşağı arası kesim yarın hizmete açılıyor. 

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

tem avrasya gaziosmapaşa projesi Haberi

tem avrasya gaziosmapaşa projesi

138 milyon 600 bin TL yatırım bedeli ile yükselen TEM Avrasya Konutları Fuzul Yapı imzası taşıyor. Proje 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. 


TEM Avrasya Konutları'nda 362 adet 2+1 daire, 233 adet 3+1 daire, 17 adet 4+1 daire yer alıyor. Projede ön talepler toplanıyor.


TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 350 metre, Atatürk Havalimanına ise 25 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


17-18 katlı altı blok olarak planlanan TEM Avrasya Konutları İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde  yer alıyor. 


TEM Avrasya Evleri teslim tarihi!

TEM Avrasya Evleri teslim tarihi 2019 yılının sonu olarak planlanıyor. Proje 18 bin 621 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 



Tel: 0(212) 635 34 34

Web: http://www.fuzulinsaat.com/

Gizem...