19 / 05 / 2024

Tem Gayrimenkul

Tem Gayrimenkul

Tem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş'nin kurucusu  Sami Alfandari vefat etti. Sami Alfandari 11 Mart 2018 Pazar günü toprağa verilecek. 

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Javıdan Hajıyev ve Mesut Temür ortaklığında kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

TEM 34 Tahtakale 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (TEM 34 Tahtakale) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TEM 34 Tahtakale 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun TEM 34 Tahtakale projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TEM 34 Tahtakale'de kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan TEM 34 Tahtakale projesi kapsamında bulunan 623 ada 1 parsel kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Emlak Konut TEM 34 Tahtakale değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  TEM 34 Tahtakale projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

TEM 34 Tahtakale 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TEM 34 Tahtakale projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut, TEM 34 Tahtakele'nin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TEM 34 Tahtakele projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tem Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Alfandari vefat etti!

Tem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş'nin kurucusu  Sami Alfandari vefat etti. Sami Alfandari 11 Mart 2018 Pazar günü toprağa verilecek. 

Kuyaş Gayrimenkul’den peşinatsız, faizsiz ticari üniteler!

Kuyaş Gayrimenkul, TEM ile E-5’i birleştiren ve günden güne değeri daha da artarak İstanbul’un en önemli ticari lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan işyerleri için Peşinatsız, Faizsiz, Banka Kredisiz, 60 Ay Vade kampanyası başlattı.

Tem Gayrimenkul Haberi

Tem Gayrimenkul

Tem Gayrimenkul Yatırım Turizm A.Ş'nin ve Reproset A.Ş'nin kurucusu olan Sami Alfandari yaşamını yitirdi.

Sami Alfandari'nin cenazesi 11 Mart 2018 Pazar günü (yarın) saat 13:00'te Ulus Musevi Mezarlığı'nda defnedilecek.

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumenin yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz....