19 / 05 / 2024

tem gebze yol çalışması

tem gebze yol çalışması

TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle Gebze ve Körfez ilçeleri arasında bazı noktalarda yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyrukları oluştu. Gebze turnikelerinden çıkan sürücüler yoğunluk oluşturdu...

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamamlandı.Yol hizmete açıldığında İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate inecek. Proje kapsamında hayata geçirilen 36 viyadükten 17'si bitti. 

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

TEM'in çevresinde 29 yeni proje yükseliyor!

İstanbul’u Avrupa’ya bağlayan yol olan TEM’in Seyrantepe-Bahçeşehir aksında şu anda üretim ya da geliştirme aşamasında bulunan 29 yeni konut projesi ve karma proje var.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

Kocaeli Gebze'ye duble yol yapıldı!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

tem gebze yol çalışması Haberi

tem gebze yol çalışması


TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle araçların D-100 karayoluna yönlendirilmesi sonucu bazı noktalarda ulaşımda aksamalar yaşanıyor.


Gebze ve Körfez ilçeleri arasında TEM otoyolu Ankara istikametinde çalışmalar nedeniyle bazı noktalarda yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyrukları oluştu.


Araçlarıyla TEM otoyolu Gebze turnikelerinden çıkarak D-100 karayoluna yönelen sürücüler, yoğunluk oluşturdu.


Viyadüklerde üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmasının 24 Temmuz 17.00 tarihine kadar devam edeceği...