25 / 07 / 2024

tem kocaeli

tem kocaeli

Bakım çalışmaları nedeniyle kilit halinde olan TEM, açılıyor...

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir’den Çayırova OSB’ye Köprülü Kavşak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Kocaeli Çayırova'ya köprülü kavşak müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çayırova-TEM Otoyolu OBS Köprülü Kavşağı yapım işi ihalesine 5 firma katıldı, köprülü kavşağın 270 günde tamamlanması isteniyor.

TEM otoyolu yoğunluğunda son durum!

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde konvoy oluşturdu. Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Yarımca Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na geçmesini sağlamak amacıyla köprülü kavşakla bağlantı sağladı. Araçlar, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarındaki ulaşım sorununu köprülü kavşakla çözüldü.

TEM otoyolunda dönüş yoğunluğu başladı!

İstanbul ile Anadolu arasında köprü konumundaki TEM'in Kocaeli kesiminde trafik kilitlenme noktasına geldi. Ağır ağır ilerleyen trafik, ortalama 20 kilometre hızla akıyor. Otoyolun İzmit Bekirdere Rampası'nda arabalar uzun kuyruklar oluşurdu.

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluğa neden oldu. Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli'de TEM otoyolunda bayram tedbirleri alındı!

Kocaeli'de TEM otoyolunda bayram tedbirleri alındı. Kocaeli Valisi Topaca: "Bayram öncesi İstanbul-Ankara istikametine doğru her 5 kilometrede bir trafik ekimiz, trafiği yönlendirecek ve denetleyecek" dedi.

Kocaeli TEM otoyolunda üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak!

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından, (O4) TEM Otoyolunun Gebze Kavşağı (K.K.No:04-08) İzmit (Doğu) Kavşağı (K.K.No:04-14) aralığında kalan kesimlerde bulunan viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak.

Gebze-Kocaeli TEM yolunda yenileme çalışması yapılacak!

TEM otoyolunun Gebze-Kocaeli güzergahındaki Hereke Tüneli' nde 23 - 29 Aralık'ta yenileme çalışması yapılacak. Yapılacak olan 23-29 Aralık 10.00-16.00 saatlerinde şeritler halinde gerçekleştirilecek...

TEM Gebze-Kocaeli güzergahında yenileme çalışması yapılıyor!

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre TEM otoyolunun Gebze-Kocaeli güzergahında yer alan köprüde 5 Kasım'a kadar yenileme çalışması yapılacak. Yapılan çalışmaların 5 Kasım'da tamamlanacağı kaydedildi...

tem kocaeli Haberi

tem kocaeli


Kocaeli'ndeki bakım çalışmaları nedeniyle kilit halinde olan TEM'in 19 Ekim'de bayram yoğunluğu başlamadan eski haline dönmesi planlanıyor.


Kocaeli Körfez ilçesi ile Gebze ilçesi arasındaki bölüm, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 1 Ekim'den bu yana...