03 / 05 / 2024

tem otoyolu kocaeli

tem otoyolu kocaeli

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde konvoy oluşturdu. Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli TEM Otoyolu 19 Ekim'de açılıyor!

Bakım çalışmaları nedeniyle kilit halinde olan TEM, açılıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmaları 10 Ekim'de!

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti Abant Kavşağı-Kaynaşlı arasının 10-24 Ekim tarihlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Kaynaşlı TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmalarında sona gelindi!

Bolu'daki üstyapı çalışmaları nedeniyle 33 gün önce trafiğe kapatılan TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arasının yarın ulaşıma açılması bekleniyor.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı çalışmaları ulaşımı aksatıyor!

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

tem otoyolu kocaeli Haberi

tem otoyolu kocaeli

Yoğunluk nedeniyle TEM otoyolu ve D-100 karayolunun İstanbul istikameti İzmit ve Dilovası mevkilerinde ulaşım zaman zaman aksadı. TEM otoyolu Gültepe mevkisindeki yoğunluk, Yenidoğan viyadüğünden sonra azaldı.


Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde artması...