04 / 05 / 2024

Tem otoyoluna projeler

Tem otoyoluna projeler

İstanbul'un ulaşımdaki ortak arterlerinden biri olan TEM yoluna yapımı süren ve planlama aşamasında olan 16 yeni gayrimenkul projesi geliyor. Projelerin metrekare fiyatlarını 4 bin liradan 8 bin liraya çıkarması bekleniyor.

Pendik Onlife daire fiyatları 2018!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede bulunan  Pendik Onlife projesinde ev fiyatları 316 bin TL'den başlıyor..

Semt Bahçekent Suryapı fiyat bilgisi!

Metroya, TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın olması ile dikkat çeken Suryapı Semt Bahçekent projesinde 2019 yılına kadar yüzde 5 peşinatla ödeme yapmak mümkün...

Semt Bahçekent, hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor!

2019 yılında tamamlanması beklenen Semt Bahçekent, hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor. Proje TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın konumda bulunuyor

Bostancı-Kayışdağı arasında yeni yol inşa edilecek!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Anadolu yakasında, sahil yolunu E-5 ve TEM otoyoluna entegre edecek ulaşım projesi için çalışmalara başladı.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

İstanbul Çarpık Sanayileşmeden Uluslararası Standartlara Geçiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor..

Yeni konut projelerinin gözde bölgesi Mahmutbey'de trafik sorunu çözülmeli!

Dün havadan çekilen fotoğraflar Mahmutbey gişelerindeki keşmekeşi tam anlamıyla gözler önüne serdi. Tam 14 şeritlik araç ordusu Mahmutbey gişelerine, ardından da3 şeritlik TEM otoyoluna çıkmaya çalışıyor.

İstanbullu sanayiciye büyük fırsat!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor. Projede 400 metrekare ile 25 bin metrekare arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcut..

İstanbul Çarpık Sanayileşmeden Uluslararası Standartlara Geçiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor..

Tem 34'te metrekaresi 2 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla!

Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor. İstanbul Esenyurt’ta, Tem Otoyoluna cepheli projede metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın!

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın saat 10.00 itibariyle düzenlenecek. Başvuruları bugün sona eren proje TEM otoyoluna 3 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Aqua Kavaklı satış ofisi!

Konum bilgisine göre TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı satış ofisi telefon numarası 0212 876 15 80 olarak belirlendi.

Tem otoyoluna projeler Haberi

Tem otoyoluna projeler

Temçevresindeki semtlerdeki kentsel dönüşüm de yeni projeleri tetikliyor. Avrupa'nın gelişmiş kentlerinde otoyolların kenarlarında gürültü nedeniyle pek fazla yerleşim yeri bulunmaz. Daha çok sakin bölgeler tercih edilir. 


Oysa Türkiye'de tam tersi bir eğilim söz konusu. Yerleşim yerleri daha çok ulaşım akslarının çevrelerinde yükseliyor. Tıpkı TEM ve E5'te olduğu gibi. İstanbul'u Avrupa'ya bağlayan yol olan TEM yolu, son yılarda konut projeleri ile çevrelenmeye başladı. Artaş inşaat tarafından yaklaşık altı yıl önce Avrupa Konutları TEM projesinin yapılmasıyla başlayan TEM yolu üzerinde proje geliştirme trendi, Finanskent, Mail of istanbul, Agaoğlu Europe Ayazma, Batışehir, Venedik Sarayları ve Tema Park projeleri ile hız kazandı. Maryapı, Sur Yapı, Ihlas Yapı ve Demir inşaat bölgede yeni projeler geliştiren inşaat şirketleri olurken, Mutlu İnşaat, DKY inşaat ve Artaş Inşaat'ın...