17 / 05 / 2024

TEM Otoyolunda son durum

TEM Otoyolunda son durum

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacak.

TEM otoyolunun Bolu Dağı kesimindeki araç yoğunluğu arttı!

TEM otoyolunun Bolu Dağı kesiminde Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Otoyolun Ankara istikametindeki Sarıçökek, 1'inci, 2'nci ve 3'üncü viyadüklerle Bolu Dağı Tüneli arasında yoğunluk artıyor...

TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu!

Gerede gişelerinde yolun daralması, ulaşımda aksamaya yol açtı, yoğunluk nedeniyle 12 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Denetimlerini arttıran trafik ekipleri, ulaşımdaki aksamayı gidermek için sürücüleri yönlendiriyor...

TEM otoyolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu yaşanıyor!

TEM otoyolunun Bolu geçişinde İstanbul yönüne ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Hafta sonu yola çıkan sürücüler nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım zaman zaman aksıyor. Otoyolun Ankara yönünde ise trafik normal seyrediyor.

TEM Otoyolu İstanbul istikametinde bayram dönüşünü yoğunluğu yaşanıyor!

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde dönüş yolculuğu başladı. Çanakkale, Yalova ve Bandırma’ daki feribot iskelelerinde uzun kuyruklar oluştu. TEM Otoyolu’nda İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşandı...

Bist Temettü 25 Endeksi’ndeki şirketler son 5 yılda kaç kere temüttü ödedi?

Borsada işlem gören bir şirketin temettü ödemesi yatırımcıların birçoğu için tercih nedeni. Peki Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler son 5 yılda kaç kere temettü ödedi?  

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde son durum!

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi.

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat!

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Residence'de anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Sultangazi teslim tarihi!

TEM Point Sultangazi teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 272 bin 872 TL'den başladığı projede banka kredisiyle daire sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Şile-Ağva otoyolunda son durum ne?

Şile-Ağva otoyolu çalışmaları hızla devam ediyor. 2013 yılının sonlarında ilk sondaj vurularak başlanan Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu '7 Tünel(2983m), 10 Viyadük(3400m), 3x2 Gidiş-Geliş ile Şile-Ağva arası 40 kilometreden 22 kilometreye düşecek.

TEM otoyolu yoğunluğunda son durum!

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde konvoy oluşturdu. Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak!

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak!

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

TEM otoyolunda dönüş yoğunluğu başladı!

İstanbul ile Anadolu arasında köprü konumundaki TEM'in Kocaeli kesiminde trafik kilitlenme noktasına geldi. Ağır ağır ilerleyen trafik, ortalama 20 kilometre hızla akıyor. Otoyolun İzmit Bekirdere Rampası'nda arabalar uzun kuyruklar oluşurdu.

TEM Otoyolunda son durum Haberi

TEM Otoyolunda son durum


Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacak.Söz konusu çalışma kapsamında yarın günü, Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16. ve 20. kilometrelerinde bulunan acil geçiş yerleri arasında kalan bölümde, kuzey yolu (Ankara İstanbul yönü) trafiğe kapatılarak, trafik karşı yönden çift yönlü olarak...