17 / 05 / 2024

TEM otoyolunda trafik

TEM otoyolunda trafik

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Ortalama 40 bin civarındaki otoyol trafiğimiz, şimdi 80-90 bin civarında seyrediyor. Bugün Eskihisar'daki araç trafiğimiz de 2 katına çıkmış yoğunlukta" dedi.

TEM otoyolunun Bolu Dağı kesimindeki araç yoğunluğu arttı!

TEM otoyolunun Bolu Dağı kesiminde Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Otoyolun Ankara istikametindeki Sarıçökek, 1'inci, 2'nci ve 3'üncü viyadüklerle Bolu Dağı Tüneli arasında yoğunluk artıyor...

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

TEM otoyolu yoğunluğunda son durum!

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde konvoy oluşturdu. Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

TEM Bolu Dağı geçişinde kabus sürüyor!

TEM'in Bolu Dağı geçişindeki 1'inci viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı!

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak!

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak!

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

TEM'de trafik durdu, İBB açıklama yaptı!

İstanbul TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri yakınında meydana gelen trafik kazası nedeniyle yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TEM otoyolunda dönüş yoğunluğu başladı!

İstanbul ile Anadolu arasında köprü konumundaki TEM'in Kocaeli kesiminde trafik kilitlenme noktasına geldi. Ağır ağır ilerleyen trafik, ortalama 20 kilometre hızla akıyor. Otoyolun İzmit Bekirdere Rampası'nda arabalar uzun kuyruklar oluşurdu.

TEM otoyolundaki yoğunluk devam ediyor!

TEM otoyolunda Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle yoğunluk devam ediyor. Otoyolun Bolu-Gerede kesimindeki Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşım zaman zaman durma noktasına geliyor...

TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu!

Gerede gişelerinde yolun daralması, ulaşımda aksamaya yol açtı, yoğunluk nedeniyle 12 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Denetimlerini arttıran trafik ekipleri, ulaşımdaki aksamayı gidermek için sürücüleri yönlendiriyor...

TEM otoyolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu yaşanıyor!

TEM otoyolunun Bolu geçişinde İstanbul yönüne ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Hafta sonu yola çıkan sürücüler nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım zaman zaman aksıyor. Otoyolun Ankara yönünde ise trafik normal seyrediyor.

TEM otoyolunda trafik Haberi

TEM otoyolunda trafik

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Ortalama 40 bin civarındaki otoyol trafiğimiz, şimdi 80-90 bin civarında seyrediyor. Bugün Eskihisar'daki araç trafiğimiz de 2 katına çıkmış yoğunlukta" dedi.


Güzeloğlu, valilikte düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramı öncesi gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, vatandaşların huzurlu ve güvenli bayram geçirmeyeri için gayret gösterdiklerini söyledi.


Kocaeli'nin İstanbul'u Anadolu'ya bağlayan yollara sahip olduğunu ifade eden Güzeloğlu, bu sebeple artan yoğunluğa karşı trafik tedbirleri aldıklarını kaydetti.


Güzeloğlu, TEM otoyolunda 5-6 kilometrede sabit ekiplerin yer aldığını dile getirerek, "Toplam 58 araç ve ekip, sabit ve hareketli olmak üzere, denetim ekipleri de bundan fazla olmak üzere gerçekleşiyor. Yıl ortalamasındaki günlük araç sayısının dünden itibaren 2 katı civarındayız. Ortalama 40 bin civarındaki otoyol trafiğimiz, şimdi 80-90 bin civarında seyrediyor. Bugün Eskihisar'daki araç trafiğimiz de...