14 / 05 / 2024

TEM otoyolunda yol bakım çalışması başladı

TEM otoyolunda yol bakım çalışması başladı

Tem Otoyolu'ndaki bakım çalışmaları nedeniyle TEM otoyolunun Körfez ve Gebze arasındaki bölümü trafiğe kapatıldı

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

TEM'in çevresinde 29 yeni proje yükseliyor!

İstanbul’u Avrupa’ya bağlayan yol olan TEM’in Seyrantepe-Bahçeşehir aksında şu anda üretim ya da geliştirme aşamasında bulunan 29 yeni konut projesi ve karma proje var.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Cendere Yolu-TEM otoyol bağlantısı imar planı askıda!

Şişli Huzur Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Seyrantepe Cendere Yolu–TEM otoyolu bağlantısı yol ve kavşak uygulamalarına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

TEM trafiğe açıldı!

SEL baskını nedeniyle saat 15.00 sıralarında ulaşıma kapanan, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pendik istikametine gidiş TEM bağlantı yolu yeniden trafiğe açıldı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yol molozlardan temizlenerek trafiğe açıldı.

TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak!

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak!

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

TEM otoyolunda dönüş yoğunluğu başladı!

İstanbul ile Anadolu arasında köprü konumundaki TEM'in Kocaeli kesiminde trafik kilitlenme noktasına geldi. Ağır ağır ilerleyen trafik, ortalama 20 kilometre hızla akıyor. Otoyolun İzmit Bekirdere Rampası'nda arabalar uzun kuyruklar oluşurdu.

TEM otoyolundaki yoğunluk devam ediyor!

TEM otoyolunda Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle yoğunluk devam ediyor. Otoyolun Bolu-Gerede kesimindeki Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşım zaman zaman durma noktasına geliyor...

TEM otoyolunda yol bakım çalışması başladı Haberi

TEM otoyolunda yol bakım çalışması başladı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol bakım çalışmaları nedeniyle TEM Otoyolu'nun Körfez ve Gebze Kavşağı arasındaki bölümü trafiğe kapatıldı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu Ankara-İstanbul istikametinin 45 ve 74. kilometreleri arası ve Körfez Kavşağı ile Gebze Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerin izolasyon ve asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. 

Söz konusu çalışmaların yapılacağı kesimlerde otoyolun tamamen kapatılarak trafik akışının D-100 karayoluna yönlendirileceği ve çalışmaların 19 Ekim Cuma gününe kadar devam edeceği...