02 / 05 / 2024

tem34 projesi ofisleri

tem34 projesi ofisleri

İstanbul'da son yıllarda konut ve ticari projelerle ön plana çıkan Esenyurt yatırımcıların gözdesi durumunda. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tem 34 projesi ise bölgede parlayan projelerden biri..

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Amass İzmir Ofisleri teslimleri!

Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amass projesi İzmir İl 'i Gaziemir İlçe 'sinde inşa ediliyor. Amass İzmir Ofisleri teslimleri 2017 yılı yazında gerçekleşmesi öngörülüyor.

İzmir Bornova 4S Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Bornova 4S projesi 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S Ofisleri nerede?

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ofis, konut ve alışveriş alanlarından meydana gelen Maslak 1453 projesi 314 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ferko Signature Ofisleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ferko Signature ofis projesi Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Peki satışları devam eden Ferko Signature Ofisleri nerede?

Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor!

Neorama Söğütözü Ankara projesi toplam 92 ofisten oluşuyor. Projedeki ofisler 24 kat şeklinde yükseliyor. Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanan Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Axis İstanbul ofisleri nerede?

42 Maslak Yatay Ofisleri Türkiye'nin ilk LEED Platinum Yeşil Bina Sertifikası'nı aldı!

42 Maslak projesinin Yatay Ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla Yeşil Bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası alarak Türkiye'de bu sertifikaya sahip olan ilk ticari ofis projesi oldu...

tem34 projesi ofisleri Haberi

tem34 projesi ofisleri

Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Esenyurt bölgesinin doğusunda Küçükçekmece Gölü, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Hoşdere mahallesi ve TEM Karayolu, güneyinde Firuzköy ve E-5 Karayolu bulunmaktadır.


İstanbul'da son yıllarda konut ve ticari projelerle ön plana çıkan Esenyurt yatırımcıların gözdesi durumunda. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tem 34 projesi ise bölgede parlayan projelerden biri. 


Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor. 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında, ikitelli gişelerine yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Tem 34 projesinde toplam 200 bin metrekare kapalı alan 400 m2 ile 25.000m2 arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcuttur. 


Tem 34'ün dikkat çeken ayrıcalıklar arasında;

*1000 m2’ye düşen 180 kVA yüksek enerji altyapısı,

*Ağır yük taşıma kapasitesi,

*Maksimum verim sağlayan son...