02 / 05 / 2024

Tema Banyo nerede

Tema Banyo nerede

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü kuruldu. 2015 yılında yurtdışında da büyüme hedefleyen Tema Banyo, komşu ülke Yunanistan’dan ürünlerini satan 20 firmanın sahip ve yöneticilerini İstanbul’da ağırladı.

Tema Banyo kapılarını TİMDER’e açtı!

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi sayılan Beylikdüzü fabrikasının kapılarını TİMDER üyelerine açtı. Geniş bir katılımın olduğu bu özel organizasyonda Tema Banyo, yeni yatırımların da müjdesini verdi..

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 nerede?

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 3. Etap nerede?

Tema İstanbul 3. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Atakent Terrace Tema nerede?

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema projesinde aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atakent Terrace Tema nerede?

Konya Temaşehir Evleri nerede?

Konya Temaşehir Evleri projesinde 2+1'lerden, 6+1'lere kadar seçenekler olacak. Torkam İnşaat'ın projesi Temaşehir Konya, Meram'da Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor...

Tema İstanbul nerede yapılıyor?

61 blok halinde inşa edilen Tema İstanbul Rezidans'ta toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyor. Peki Tema İstanbul nerede yapılıyor?

Oğuz Odabaşı: Ev tesisatında denetim şart!

Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’de her ev alanın yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, ev tesisatında denetimin şart olduğunu belirtti.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema'dan yazlık evlere özel tasarımlar!

Tatil başladı, yazlık evler açılmaya başladı. Yazlık evlerinde yenilik isteyen ya da küçük dokunuşlarla banyolarına farklılık katmak isteyenler için Tema Banyo, hem şık hem de modern ve pratik çözümler sunuyor.

Tema İstanbul Evleri nerede?

Toplam 3 bin 351 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Proje 2 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tema İstanbul Evleri nerede?

Tema Banyo nerede Haberi

Tema Banyo nerede

Türkiye’nin yanı sıra yurtdışındaki yatırımlarıyla da dikkat çeken Tema Banyo, Yunanistan’dan gelen müşterilerini İstanbul’da ağırladı. Tema Hellas SA yetkilileri ile başta Atina olmak üzere üzere 12 şehirden İstanbul’a gelen Yunan misafirlere Tema Banyo yönetimi tarafından hem İstanbul’u tanıma fırsatı sunuldu hem de ticari hedefler aktarıldı.


Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’nin yanı sıra ihracat pazarlarında da 2015 yılında büyüme hedeflerinin yüksek olduğuna dikkat çekerek, “Özellikle Yunanistan’a büyük önem veriyoruz. İki ülke arasındaki ticaretin ve dostluk ilişkilerinin gelişmesi sektör için bir fırsat” dedi.


Yunanistan’dan Tema Hellas SA yetkilileri ile birlikte Tema Banyo ürünlerini satan 20 farklı firmanın sahip ve yöneticilerini ağırladıklarını açıklayan Odabaşı, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri davetin her yıl geleneksel hale getirilmesini hedeflediklerini de ifade...