22 / 07 / 2024

Tema Group 18 milyon dolar ihracata ulaştı

Tema Group 18 milyon dolar ihracata ulaştı

Yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Tema Group, geçtiğimiz yıl 18 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaştı.

Vestra Vadi Aktepe yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Vestra Vadi Aktepe, Nedimoğulları İnşaat, Soy Group ve Korkmaz Yapı ortaklığıyla Ankara'nın gelişmekte olan bölgesi Keçiören'de yükseliyor. Satışların yeni başladığı Vestra Vadi Aktepe'de yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Dursun ve Taylan Deniz ortaklığında kuruldu.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

Tema İstanbul Bahçe projesi Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 363 daireden meydana geliyor. İşte 18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi...

Ronmaı Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ronmaı Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ayhaab O.E. Alfeetouri tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Ekim'de kuruldu. 

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Durmuş Ali Yaşar Alimoğlu, Cevdet Yılmaz, Abdurrahman Furtun ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yavuztürk, Ergun Selçuk, Süleyman Doğan, Fahrettin Eğemenoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

18 soruda Vadişehir projesi!

Vadişehir projesi projesi Irmak Group, Bordo Yapı, Çolakoğlu Group ve Intes Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Vadişehir projesi detayları...

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. açıldı!

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kürşat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Şaba Sadak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Arnavutköy, Nenehatun Mahallesi'nde açıldı.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Tema Group 18 milyon dolar ihracata ulaştı Haberi

Tema Group 18 milyon dolar ihracata ulaştı

Yenilikçi ürünleriyle yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Tema Group 30 ülkeye ihracat yapıyor. İhracatının yüzde 70’i Avrupa'ya gerçekleştiren şirket, geçen yıl 18 milyon dolarlık ihracat yaptı. 


İngiltere, Hollanda, Belçika, Fransa gibi daha çok Batı Avrupa’daki ülkelere ihracat yaptıklarını kaydeden Tema Group Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, büyük bölümü Almanya’ya olmak üzere Batı Avrupa’ya yılda ortalama 300 bin adet civarında rezervuar sattıklarını belirtti. Doğu ülkelerini de ihmal etmediklerini ve Hindistan’a da sattıklarını bildiren Odabaşı, şunları söyledi: “Yurtdışında Tema Yunanistan ve Tema Ukrayna olarak iki ayrı şubelerimiz var. Ayrıca Tema Group şirketlerinden Siak A.Ş ile Monaco merkezli yatırım fonunun yüzde 50-50 ortaklığında kurulan Siamp S.A. 40 yıllık üretim geçmişine sahip. Siamp S.A şirketinin Vietnam ve Hindistan’da üretim tesisleri, Çin, Rusya İngiltere’de ve Brezilya’da...