29 / 04 / 2024

Tema İstanbul etkinliği

Tema İstanbul etkinliği

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılda farklı bir alanda sürpriz bir “İlk”e daha imza atıyor. 17 Ocak 2014 Cuma günü, MIPIM 2014 gezisi öncesi basın mensuplarını bir araya getiriyor...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Büyükyalı İstanbul'un BMW 5 Serisi etkinliği 21 Mayıs'ta!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul, Borusan işbirliğiyle satış ofisinde BMW tutkunları davetliler test sürüşü yapıp yeni 5 Serisi’ni deneyimleyebilecekler. Etkinlik 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

SeaPearl Ataköy brunch etkinliği yarın!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'de denize sıfır brunch etkinliği düzenliyor. Brunch etkinliği yarın saat 11:00'de başlayacak..

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği 11 Haziran'da!

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Antalya 5. Çimento Günü Etkinliği düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB)’nin düzenlediği 5. Çimento Günü Etkinliği kapsamında sektörün eski ve yeni yöneticileri 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya’da bir araya geldi.

Tema İstanbul etkinliği Haberi

Tema İstanbul etkinliği

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılda farklı bir alanda sürpriz bir “İlk”e daha imza atıyor. 17 Ocak 2014 Cuma günü, MIPIM 2014 gezisi öncesi sosyal olarak bir araya gelerek keyifli bir Cuma programı yapmak istiyor. Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan’ın ev sahipliğinde yapacağımız bu organizasyonda önce Gina’da yemek yiyelim sonrasında 21:00 seansında keyifle o gün vizyona girecek Amerikan Hustle filmini birlikte...