18 / 07 / 2024

Tema İstanbul radyatör tercihi airfel

Tema İstanbul radyatör tercihi airfel

Türkiye’nin en büyük karma projesi Tema İstanbul, ısıtma ihtiyaçlarının çözümünde Daikin’i tercih etti. Tema İstanbul projesinde, Airfel Panel Radyatör ve Airfel Krom Havlupan kullanıldı.

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Proje "Yeniden daha fazlası" sloganıyla tanıtılıyor.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi!

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Tema İstanbul Bahçe'nin yalıtım tercihi İzocam oldu!

Tema İstanbul Bahçe'de İzocam  manto taşyünü ürünleri  tercih edildi.  Ürünler projenin 36 bin metrekarelik alanına uygulandı.   

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesi 500 milyon TL yatırım değerine sahip. Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe satılık!

Atakent Tema İstanbul Bahçe satılık daire fiyatları metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Tema İstanbul radyatör tercihi airfel Haberi

Tema İstanbul radyatör tercihi airfel

Türkiye’nin en büyük karma projesi Tema İstanbul, ısıtma ihtiyaçlarının çözümünde Daikin’i tercih etti. Tema İstanbul projesinde, yüksek ısı verimliliği ve kullanılan boya teknolojisi tam bir çevre dostu olan Airfel Panel Radyatör ve Airfel Krom Havlupan kullanıldı.


İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türkiye’nin prestijli projeleri arasındaki yerini alan Tema İstanbul’un da tercihi oldu. Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Tema İstanbul sakinleri ısınma ihtiyacını Daikin Isı Grubu’nun güçlü markası Airfel panel radyatörler ile karşılayacak. Bu ay itibariyle yaşamın başladığı Tema İstanbul, doğa dostu Airfel Panel Radyatör ile ısınma konforu yaşayacak. 


Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu’nun hayata geçirdiği Tema İstanbul, İstanbul Halkalı’da yükseliyor. 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tema İstanbul’da, konutların yanı sıraeğlence alanları, spor alanları,...