30 / 04 / 2024

Tema İstanbul son durum 2018

Tema İstanbul son durum 2018

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Tema İstanbul ödeme bilgisi! 

Tema İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Son 50 dairenin satışta olduğu projede tapular hemen teslim ediliyor. Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzasını taşıyor.

Tema İstanbul'un yüzde 85'i satıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam başladı. Orta gelir grubundaki aileleri hedefleyen projeden lansman döneminde ev alanlar yüzde 35 kâr sağladı. Projede son 500 daire sahiplerini bekliyor.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında artık son aşamaya gelindi; geri sayım başladı...Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor Kokteyli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da gerçekleştirilecek.

Tema İstanbul Atakent'te 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesindeki daireler 68 metrekareden başlayan alanlara sahip bir şekilde tasarlandı.

Tema İstanbul projesinde 1+1'ler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor

Tema İstanbul Atakent'te 2+1 daireler 360 bin TL'den!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla gerçekleştirilen Tema İstanbul Atakent projesi 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerinde hayata geçiriliyor.Projede 2+1 daire fiyatları 360 bin TL ile 369 bin TL arasında değişiyor.

Tema İstanbul Atakent'te daireler 280 bin TL'den başlıyor!

333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa edilen Tema İstanbul Atakent projesi Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçiriliyor.Tema İstanbul Atakent'te daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent'te 3+1'ler 530 bin TL!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 530 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa ediliyor.

Atakent Tema İstanbul'da 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent Evleri'nde 1+1,2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Atakent Tema İstanbul'da 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Konut teslimleri Temmuz 2015 olarak planlanıyor.

Atakent Tema İstanbul Evleri'nde 280 bin TL'ye 1+1!

Atakent Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon daireler 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Atakent Tema İstanbul Evleri'nin büyüklükleri 68 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor.

Tema İstanbul son durum 2018 Haberi

Tema İstanbul son durum 2018

Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Kantur – Akdaş imzası ile hayata geçiriliyor. Tema İstanbul’un Bahçe etabı, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards - IPA) tarafından Avrupa’nın en iyi konut projesi olarak ödüle layık görüldü. Tema İstanbul, geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde de 6 ödülün sahibi olmuştu. Proje her bir etabıyla yerli ve yabancı yatırımcıların daima ilgi odağı olarak konumlandı.

Tema İstanbul Genel Müdürü M. Aydın Ayçenk konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu; "Tema İstanbul, Türk inşaat sektörünün en önde gelen firmalarının güç birliğinden oluşan ortak girişimin bir eseridir.  Master planıyla, mimarisiyle, bölge geneliyle bütünleşmesi ve katma değer sağlamasıyla İstanbul’un gelişiminde örnek teşkil edecek nitelikte bir projedir. Projelendirme çalışmalarının başından bugüne her aşamasında hassas çalışmalar sonucu geliştirilen Tema İstanbul, Türk inşaat sektörünün de...