15 / 05 / 2024

tema istanbul yatırım maliyeti

tema istanbul yatırım maliyeti

Erhan Boysanoğlu, "Aslında Tema İSTANBUL, daha henüz planlama aşamasında büyük ilgi ve talep gördü. Yaklaşık 2 milyar dolar yatırım maliyeti söz konusu ve her açıdan başarılı bir konsepte sahip" yorumunda bulundu.

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

tema istanbul yatırım maliyeti Haberi

tema istanbul yatırım maliyeti


Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-AKDAŞ Ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, EMLAK 2013 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda ilk defa görücüye çıktı. Henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği birçok 'ilk' ve 'en'ler ile vaat ettiği değişim ve dönüşümün işaretlerini veren ve yoğun talep gören Tema İSTANBUL, Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli platformlarından Emlak 2013'ün daha ilk gününde, fuarın ilgi odağına oturdu.