02 / 10 / 2024

Tema İstanbulda yaşam başladı fiyat katlandı

Tema İstanbulda yaşam başladı fiyat katlandı

İstanbul Halkalı’da 1.5 milyon metrekarelik arsada inşa edilen ve özel sektörün gerçekleştirdiği ‘en büyük’ karma proje olarak nitelendirilen Tema İstanbul’da konut teslimi tamamlanmak üzere.

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

Tema İstanbul’da yaşam başladı fiyatlar 2 yılda yüzde 35 arttı!

Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Tema İstanbul’da konutların çoğu teslim edildi ve ağustos başından itibaren yaşam başlıyor.

Halkalı Tema İstanbul'da yaşam 1 Ağustos'ta başlayacak!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu ana kadar satışların yüzde 85'in üzerine çıktığını, toplamda 3 bin 45'e ulaşan konut satışlarının yaşamın başlamasıyla birlikte kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Tema İstanbul'da yaşam 1 Ağustos'ta başlıyor!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği Özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak.

Tema İstanbul'da yaşam başladı!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul'da yaşam başladı. Projedeki 3 bin 531 konutun teslimi ay sonuna kadar tamamlanacak.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor kokteyli düzenlendi!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL'da, temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde "Tema İSTANBUL'da Yaşam Başlıyor" kokteyli düzenlendi.

Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor etkinliği düzenlendi!

Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da, Temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli düzenlendi.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında artık son aşamaya gelindi; geri sayım başladı...Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor Kokteyli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da gerçekleştirilecek.

Atakent Terrace Tema'da yaşam başlıyor!

1965 yılında İstanbul'da kurulan ve 220'nin üzerinde projeye imza atan İnanlar'ın İstanbul Atakent-Halkalı bölgesinde inşa ettiği Terrace Tema projesinde yaşam başlıyor. Tamamlanan projede 416 daire bulunuyor.

Atakent’in en prestijli projesi Terrace Tema’da Nisan’da yaşam başlıyor!

Terrace Tema’da 20.000TL’den başlayan peşinatlar, 0,27 den başlayan konut kredisi avantajları,18 aya kadar vade farksız ödeme seçenekleri ve kişiye özel ödeme planları ile prestijli yaşam için fırsatlar sunuluyor.

Terrace Tema’da bu bahar yaşam başlıyor!

Atakent’in en prestijli projesi Terrace Tema, 49 yıllık İnanlar deneyimi ve çok özel bir çalışma planı ile muhteşem finaline hızla yaklaşıyor. Terrace Tema’da bu bahar yaşam başlıyor...

İstanbul’un yeni yaşam kültürü: Tema İstanbul!

İstanbul'da yeni bir yaşam kültürü sunan ve aynı zamanda Avrupa'nın en modern eğlence parklarından birine komşu olan Tema İstanbul projesi alıcılarına büyük bir yatırım değeri sağlıyor...

Crown Park Residenceta yaşam başlıyor! 199 bin TLye!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park Residence projesinde 4 ay içinde yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 199 bin TL’den başlıyor…

Tema İstanbulda yaşam başladı fiyat katlandı Haberi

Tema İstanbulda yaşam başladı fiyat katlandı

Mesa, Artaş-Avrupa konutları, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen projede 2 yıl önce lansman döneminde 3200 lira olan metrekare fiyatları 5500 liraya kadar çıktı. Proje için daha önce yüzde 35 prim öngördüklerini hatırlatan Artaş-Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, bu yüzdenin çoktan aşıldığını söyledi.


Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan ise, bir yıl sonra, oturumların başlaması ve proje etrafındaki yolların düzenlenmesiyle metrekare fiyatlarının 7 bin lira ile 7 bin 500 lirayı bulacağını tahmin ettiklerini söyledi.


Ulaşıma el attılar


Toplam proje bedeli 800 milyon dolar olan Tema İstanbul’da teslim edilen konutlarda yaşam 1 Ağustos’tan itibaren başlıyor. 24 ay içinde projenin teslim edileceği açıklamalarını hatırlatan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, tam 24 ay sonra teslimlerin başladığını ve 2500’e yakın...