02 / 05 / 2024

Terrace Tema’da bu bahar yaşam başlıyor!

Terrace Tema’da bu bahar yaşam başlıyor!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Atakent’in en prestijli projesi Terrace Tema, 49 yıllık İnanlar deneyimi ve çok özel bir çalışma planı ile muhteşem finaline hızla yaklaşıyor. Terrace Tema’da bu bahar yaşam başlıyor...



Dış cepheleri tamamlanan 30 ve 40 katlı iki kule, seçkin mimarisi ve özel dış cephe giydirmeleri ile şimdiden göz kamaştırıyor.  


Terrace Tema’da sosyal alanlar ve daire içleri büyük özenle eksiksiz şekilde hazırlanıyor, hiç bir detay gözden kaçırılmıyor. 26.500 m2 gibi muazzam bir büyüklüğe sahip sosyal alanların da kaba inşaatı tamamlanmış durumda. 

Terrace Tema’nın tamamlanması için şimdi sıra ince detaylarda.


Yaşaşamın başlayacağı projede, dairelerin ince işlerinin tamamlanması için yoğun bir çalışma programı, büyük dikkat ve özenle yürütülüyor. Bu çok özel program ile  Terrace Tema  dairelerinin %70’inin ince işleri, eksiksiz bir şekilde tamamlandı. Peyzaj çalışmalarının da kısa sürede tamamlanması ile Terrace Tema tamamen yaşama hazır olacak.  


Terrace Tema gelişimini sürdürürken çevresi de gelişmeye devam ediyor, Atakent değerine değer katıyor. Daha önce Fulya, Kartal ve Zekeriyaköy bölgelerinde yaşandığı gibi İnanlar’ın ardından Atakent de yükselişe geçiyor. İstanbul’un yeni çekim merkezlerini, henüz değerlenmeden keşfetmesiyle tanınan İnanlar, Atakent’in gösterdiği hızlı gelişim ile bu yönünü bir kez daha gösterdi. Özellikle Kanal İstanbul projesi için yapılan yepyeni ulaşım yatırımları, Metro,  Marmaray  ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu gibi projelerle  Terrace Tema daha tamamlanmadan değerini katladı. 


Terrace Tema, sadece 416 dairesiyle bölgenin en butik yaşam alanlarını ve aynı zamanda en nadir fırsatlarını sunuyor. Büyüklükleri 90 m2 - 236 m2 arasında değişen dairelerden, özellikle bölgede eşi benzeri olmayan 90 m2 büyüklükteki 1+1 daireler dikkat çekiyor. Türk ve dünya yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Terrace Tema’da kalan sınırlı sayıdaki daireler hızla tükeniyor, projede şimdi  yer alanlar  yatırımlarının karşılığını geri almaya başlıyor. 


Terrace Tema Satış Ofisi: 444 2 002 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL

İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: 444 2 002 Hakkı Yeten Cad. No:11 Terrace Fulya/Şişli /İstanbul



projeye sor



Geri Dön