02 / 05 / 2024

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat nerede

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat nerede

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Güneş ve Çetin Temeş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Muhniz Kandilci tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli Taner Öztamur tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vahit Koç tarafından kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat nerede Haberi

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat nerede

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Güneş ve Çetin Temeş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Küçükçekmece, Eskibağlar Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NAKLİYE   a.Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. c.Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. d. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. e. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak.   OTOMOTIV   a....