20 / 05 / 2024

Tema Taş inşaat iletişim

Tema Taş inşaat iletişim

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ömer Altun tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından Pendik'te kuruldu.

Gi Taç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gi Taç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Giyasettin Su tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Esm Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Esm Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Esm Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Avcılar’a yapıldı. 

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Tema Taş inşaat iletişim Haberi

Tema Taş inşaat iletişim

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi konusu:
HIRDAVAT 1.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perekande alımını satımını yapmaktır. 2.Yurt içi ve yurt dısında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, baglantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. 3.Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 4.Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici agızlar, bıçaklar, testere agızları, her türlü el aletleri, zımpara tasları, zımpara kumu,polisaj, parlatma malzemeleri, is makineleri,...