16 / 05 / 2024

Tema World projeleri

Tema World projeleri

Uluslararası arenanın en önemli gayrimenkul platformu MIPIM’ de Tema İSTANBUL’ un dünya lansmanının yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ’ün de ön tanıtımı gerçekleştirildi.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Tema Bahçe Atakent satış ofisi numarası!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Atakent Tema Bahçe projesinde 2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor...

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Tema World Eğlence Parkı taşınıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, TEM’den geçen sürücülerin gözlerinin takılabileceği gerekçesiyle eğlence parkı Tema World’ün yerinin değiştirilmesini istedi.

Tema İstanbul'da teslimler 1 Temmuz'da!

Tema İSTANBUL, mega proje Kanal İstanbul'un olası güzergahı açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor. Projenin sonraki etapları Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda hayata geçirilecek.

Tema World ve Tema Plaza ne zaman açılacak?

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konut satışlarının devam ettiği proje kapsamındaki Tema World ve Tema Plaza da yer alıyor...

Halkalı Tema İstanbul adres!

Halkalı Tema İstanbul adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi bölümlerin yer aldığı Tema İstanbul'un Temmuz 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tema İstanbul projesi!

Tema İstanbul projesi, Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi 4 farklı bölümden meydana geliyor. Proje, 1 milyon 550 bin metrekare alana sahip...

TEMA Vakfı: Kanal İstanbul, 3. Köprü ve 3. havalimanı doğal yapıyı bozar!

Türkiye Erozyonla Mücadele Vakfı ( TEMA ), İstanbul’ un geleceğini etkileyecek olan 3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul projeleri ile ilgili bir rapor yayınladı...

Tema World projeleri Haberi

Tema World projeleri

Tema İSTANBUL Ortaklar Kurulu Üyeleri Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya, MIPIM 2014’ te de yoğun ilgi çeken Tema World ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. 


Tema World’ün ön tanıtımı, sembolik maket ve özel animasyon film ile gerçekleştirildi


Titiz bir süreç sonrasında Tema World’ün konseptinin belirlendiğini belirten Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya, “Türkiye’de bu yıl içinde Tema World’ü ayrı bir Lansman ile ilk kez detaylarıyla paylaşmayı arzuluyoruz. Ancak Tema İSTANBUL’un MIPIM 2014’teki dünya lansmanında, bu en önemli uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema World’ün ön tanıtımı, kısıtlı da olsa gerçekleştirildi. MIPIM 2014’e özel hazırlanan mega karma proje Tema İSTANBUL maketinde, sembolik olarak Tema World de yer aldı. Bununla birlikte, yine MIPIM 2014 için özel hazırlanan 40 saniyelik Tema World animasyon filmi ile de Türkiye’nin dünya...