04 / 05 / 2024

tema yapı hijyenik banyo

tema yapı hijyenik banyo

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Dursun ve Taylan Deniz ortaklığında kuruldu.

Terrace Tema'da 2 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle!

Terrace Tema Halkalı'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 2.800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor..

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

Tema İstanbul Bahçe projesi Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 363 daireden meydana geliyor. İşte 18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi...

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Atakent Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017...

Tema İstanbul 2.etap ön talepte!

Tema İstanbul 2.etap için ön talep süreci başladı. Tema İstanbul'un yanına yapılacak olan yeni etapta 800 konut yer alıyor...

Atakent Tema İstanbul satılık!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. Atakent Tema İstanbul satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

tema yapı hijyenik banyo Haberi

tema yapı hijyenik banyo

Tema Banyo, hijyen konusunda tüm beklentileri karşılayacak yepyeni bir çözümü hayata geçirdi. Tema Banyo Ar-Ge ekiplerinin uzun çalışmaları sonucunda geliştirdiği, yerden basmalı ‘gömme rezervuar’ ile hastanelerden havaalanlarına kadar toplu yaşam alanlarında tam hijyen sağlanırken aynı zamanda klasik gömme rezervuarların yanlış kullanımından kaynaklı maliyet artışlarının da önüne geçilebilecek..!


Dünyada ve Türkiye’de nüfusun ortalama yüzde 3’ünün Vandal eğilimli olduğuna dikkat çeken Tema Banyo yetkilileri, “Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği ürünümüz yerden basmalı gömme rezervuar vandalizmin yarattığı sıkıntıyı tam anlamıyla çözüyor. Düşük ses seviyesi, dolum kolaylığı, 2.75 lt/sn boşaltma hızı, çelik kumanda paneli, yerden ayak basma kumanda sistemi gibi özellikleri ile bu yenilikçi ürünümüz sektörde ön plana çıkıyor” açıklamasını yaptı. 


Maliyet avantajı yaratacak!


Yeni ürünün; Vandal eğilimli kullanıcıların klasik gömme rezervuarların basma butonlarını kırmaları, görüntü kirliliğinden gibi...