18 / 05 / 2024

temalı konut projeler

temalı konut projeler

Temalı projeler etrafındaki satılık ve kiralık evlerin değerlerini arttırıyor...

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018!

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bugün itibariyle başladı. Peki Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

Bu yıl 6. kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanıyor. 

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut 240 ay vade kampanyasına katılan projeler!

2-2.5 milyar lira ciro hedeflenen Emlak Konut "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası dün başladı. Emlak Konut 240 ay vade kampanyasına katılan projeler haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyalı projeler!

"Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" sloganıyla yola çıkan Emlak Konut GYO, ikinci seferberlik kampanyasını bugün başlattı. İşte, Emlak Konut 20 yıl vade kampanyalı projeler...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasındaki projeler!

Toplam 30 projede 15 bin bağımsız bölümde geçerli olan Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası yarın başlıyor. İşte Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasındaki projeler...

Mega projeler Avrupa Yakası'ndaki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul'da hayata geçirilen mega projeler, konut sektörünü de etkiledi.. .Dev projeler, bazı bölgelerde emlak fiyatlarını arttırdı.. Bu bölgelerde evi olanların gayrimenkulleri ise 5 kat değerlendi..

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

Emlak Konut kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut GYO'nun 2 dev kampanyası bugün başladı. 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak olan Emlak Konut kampanyasında hangi projeler var?

temalı konut projeler Haberi

temalı konut projeler

İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde tema park projeleri artmaya başladı. Tema park projelerinde büyük eğlence merkezleri, otel, alışveriş merkezi, ticari üniteler ve konutlar yer alıyor. Önümüzde 3 yıl içinde Türkiye'nin bir çok yerinde temalı projeler hayata geçecek. Bu projelerin etrafındaki satılık ve kiralık evlerin değerlerini arttırıyor. Tema park projelerinden ev alanlar kazançlı çıkıyor. Ora İstanbul Bayrampaşa Otogarı'ndaki 70 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edildi. Türkiye'nin ilk büyük temalı parkı Ora İstanbul'da eğlence başladı. Ora İsatanbul'da kültür merkezi, outlet, alış-veriş merkezi, arena, otel, temalı park ürünleri bulunuyor. Türkiye'nin bir diğer en büyük temalı park projesi ise İstanbul Halkalı'da hayata geçirilecek. 2010 yılında yapımına başlanan projelerin bazılarında 2013 'te yaşam...